http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ ... ol.lt.html
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
pa realno, koji će im festival tamo pod nekom planinčinom... da neće možda ovce kolektivno da čuvaju? ili možda čobanske igre 2012?ssmc wrote:Yeah,a i Guču će u Bg da prebace,pod Kališ čuo sam,zato su izmestili beer fest
Zaboravljate da su vas "beograđane" roditelji sa frulom uspavljivaliDuane wrote:do čačka da se cimam?
nepada mi napamet...
da su oni dobri, svirali bi u BGDu
evo ga još jedan kmet sa sela... kako je rodjače iz nižeg sloja? jel se čujemo il da predjem na radio signal?kwiss wrote:Zaboravljate da su vas "beograđane" roditelji sa frulom uspavljivaliDuane wrote:do čačka da se cimam?
nepada mi napamet...
da su oni dobri, svirali bi u BGDuNaravno dok su čuvali ovce po Pešteru iGoliji
![]()
![]()
jbg nema ovaca
izvini rodjače, slabo te čujem, što zbog signala, što zbog gužve vamo po Bgdu, ne bi razumeo... to ti je kao kad ti pase krava na livadi, pa eto to još deset puta deset puta deset.. to ti je 'iljadu rodjače, to ti je baš dosta, al nemoj se zamarati računcom, ionako ti tamo na selo treba račun samo na prstekwiss wrote:Ne može seljak a da se ne vredja jer ne može da promeni ono što je dobio rođenjem a to je geačka krv pa da bi dokazao da nije to pljuje i sere po svom rodu
Duane wrote:izvini rodjače, slabo te čujem, što zbog signala, što zbog gužve vamo po Bgdu, ne bi razumeo... to ti je kao kad ti pase krava na livadi, pa eto to još deset puta deset puta deset.. to ti je 'iljadu rodjače, to ti je baš dosta, al nemoj se zamarati računcom, ionako ti tamo na selo treba račun samo na prstekwiss wrote:Ne može seljak a da se ne vredja jer ne može da promeni ono što je dobio rođenjem a to je geačka krv pa da bi dokazao da nije to pljuje i sere po svom rodu
e zezam se matori skroz, nemoj se cimas... malo me bluzko podsetio kolko smo mi beogradjani zapravo gmazovi, pa reko da iskoristim limit![]()
uzdrav!
ps. moje je srce u ravnici
to svakako...Bluesko wrote:Nista ti nisi skopc`o matori, al` ostao si u svom fazonu, master of podjebavation,e
Čistiji je vazduh pod plannom,lakše se trezni čo'ek,a i manje saobraćajki, pošto svi koji idu u Guču su iz Bg-aDuane wrote:pa realno, koji će im festival tamo pod nekom planinčinom... da neće možda ovce kolektivno da čuvaju? ili možda čobanske igre 2012?ssmc wrote:Yeah,a i Guču će u Bg da prebace,pod Kališ čuo sam,zato su izmestili beer fest
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest