Nisam basista (kao vas dvojicaMetalFunk wrote:Stalker wrote:ima odvratan ton, bar po mom mišljenju (gotovo da ga i nema)

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Nisam basista (kao vas dvojicaMetalFunk wrote:Stalker wrote:ima odvratan ton, bar po mom mišljenju (gotovo da ga i nema)
I koristi neki pedalu, moj drug basista je nasao koju i hteo da je kupi, ali je na kraju odustao...Solomon wrote:lik zavrne sve midlove i na bassu i na pojacalu
Sad, koja od ovi mu daje onakav zvuk.Wikipedia wrote:Effects
SansAmp Pedal EQ Boost Pedals
Digitech Wah-wah
Boss FZ-2 Hyper Fuzz pedal
Boss GEB-7 Bass Equalizer
Boss SYB-3 Bass Synthesizer
Boss TR-2 Tremolo
Furman Power Conditioner
Ibanez CF-7 Chorus Flanger
VooDoo Lab Tremolo
Whirlwind Rack MultiSelector
vise zvuk dobije od bassa i pojacala, ima varimid elektroniku i tu skine sve low mids ja mislim, a pojacalo je koristio mesa bugidoyle777 wrote:I koristi neki pedalu, moj drug basista je nasao koju i hteo da je kupi, ali je na kraju odustao...Solomon wrote:lik zavrne sve midlove i na bassu i na pojacalu
EDIT:Sad, koja od ovi mu daje onakav zvuk.Wikipedia wrote:Effects
SansAmp Pedal EQ Boost Pedals
Digitech Wah-wah
Boss FZ-2 Hyper Fuzz pedal
Boss GEB-7 Bass Equalizer
Boss SYB-3 Bass Synthesizer
Boss TR-2 Tremolo
Furman Power Conditioner
Ibanez CF-7 Chorus Flanger
VooDoo Lab Tremolo
Whirlwind Rack MultiSelector
slušao sam ja waltari u osnovnojdoyle777 wrote:@Stalker
Poslusaj ovaj bend, mozda ti se svidi (nisu im sve pesme ovakve, ali me podsetilo malo na one bendove sto ti volis)...
[youtube]DfBmHFZwCRE&feature=related[/youtube]
Bas sam ga pogodio.Stalker wrote:slušao sam ja waltari u osnovnoj
STRANICA NA WIKIPEDIJI!!!Wikipedia wrote:Pain (typeset as PAIN) is an industrial metal musical project from Sweden.
daleko su oni od kartela...kartel je malko tvrđi pop, ali generalno može da se svrsta pod pop, možda neki soft rock, dok su slovenci malo više tvrđi i žešći. Sve u svemu, oba benda su sjajna, zasigurno nešto što bi trebalo da bude u mnogo većem broju na našim prostorima....Stalker wrote:oni su slovenački Kartel!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest