Pedale + silikon + bord
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Pedale + silikon + bord
Popi*deo sam više od raznih varijanti kačenja pedala na bord - ne odgovara mi ono sa malim šrafovima, ne odgovara mi ono sa čičak trakom koja se lepi, ništa mi ne odgovara!!
...pa sam došao na ideju da silikonom zalepim pedale za bord!
Eto! Možda vam zvuči malo glupo, ali ja bih da probam, pa bih voleo da mi neko kaže šta misli o tome i da li je neko nekad slično rešio problem kačenja pedala.
Hvala
...pa sam došao na ideju da silikonom zalepim pedale za bord!
Eto! Možda vam zvuči malo glupo, ali ja bih da probam, pa bih voleo da mi neko kaže šta misli o tome i da li je neko nekad slično rešio problem kačenja pedala.
Hvala
Re: Pedale + silikon + bord

silikon nije toliko jak da drzi...
- tyler durden
- MF veteran
Evo ti jedan drugi predlog kačenja. Zakačiš, i nema da mrda, a kad rešiš da ih skineš, skineš očas posla. Uzmeš lepo one trakice plastične, za vezivanje kablova. Na ove trakice mislim:

Bušneš malu rupicu u bordu, sa jedne i druge strane pedale, i vežeš ovom trakicom. Kao što sam rekao, nema da mrdne nikad , sigurno. A kad rešiš da menjaš, skidaš, samo uzmeš klešta, i cvikneš trakicu. Meni se to pokazalo kao najbolje i najlakše, najfunkcionalnije.

Bušneš malu rupicu u bordu, sa jedne i druge strane pedale, i vežeš ovom trakicom. Kao što sam rekao, nema da mrdne nikad , sigurno. A kad rešiš da menjaš, skidaš, samo uzmeš klešta, i cvikneš trakicu. Meni se to pokazalo kao najbolje i najlakše, najfunkcionalnije.

meni cicak traka radi savrseno,u cemu je problem?
Čičak,duplofan drže super,jedino ako sviraš na ringišpilu to nisam probao 

ove trakice sto je tyler predlozio su stvarno super. ja sam ih ranije koristio, i mislim da cu opet. prestao sam da ih koristim jer za njih mora da se busi pedalboard, a ja sam tada stalno menjao pedale. a sad, eto jos koja i onda necu vise.
inace sad su mi zalepljene super lepkom.
delotvorno je, ali kad ih skines ostane dno pedale sjebano.
inace sad su mi zalepljene super lepkom.

delotvorno je, ali kad ih skines ostane dno pedale sjebano.
-
Hvala svima na pomoci.
Jos samo ako mi neko moze reci gde mogu kupiti duplofan cicak, ali neki bas, bas dobar - kad ujede, da nema mrdanja!
Jos samo ako mi neko moze reci gde mogu kupiti duplofan cicak, ali neki bas, bas dobar - kad ujede, da nema mrdanja!
Inace, dobar silikon bi trebao da bude ok resenje, i jos se moze po potrebi skinuti bez ostecivanja pedala/boarda.
-
I mene zanima gde ima da se kupi taj chichak, ako mozhe neko da napishe ili da poshalje na pp !!!
Hvala !
Hvala !
pa ima u trikotazama,krojaci,obucari,ja stavljam po 2 reda sirine oko centimetra,i nemam ali apsolutno nikakvih problema.
Ima u radnjama sa alatom isto.
-
Taj rad.
Ja sve svoje pedale u koferu kačim takvom trakom i nema da mrdne. Kofer je sa donje strane obložen itisonom, i na pedale samo nalepio tu grublju stranu čička, i drži kao blesavo.

-
Gde si kupio ?
-
Pa, preko ovog linka koji sam stavio kontaktirao sam i narucio...ZAMORCI wrote:Gde si kupio ?