Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
evo moje zadnje "novo" na pedalboardu ibanez AD 80 (1980), a jmi rangemaster limited edition OC71 (worldwide-samo 100 komada) je na putu!

Veoma lepo.
Cestitke na prinovi
,mislim da sa izborom ds-1 nisi pogresio.Jel si ga uporedio sa hot head-om?Citao sam po netu svasta gde porede te dve pedale,pa reko da cujem tvoje misljenje.
!

sta ce ti toliko dista i drajvova?
Vaske023 wrote:Cestitke na prinovi,mislim da sa izborom ds-1 nisi pogresio.Jel si ga uporedio sa hot head-om?Citao sam po netu svasta gde porede te dve pedale,pa reko da cujem tvoje misljenje.
!
MUzzY wrote:
Hvala drugari

Hvala na informaciji
,verovatno je digitech namerno ofarbao hot head,da podseca na bossov ds-1
.Nego da te pitam, sto LTD prvog proba pored tako lepog stradze
.Pozdrav!

Molim i drugi putVaske023 wrote:Hvala na informaciji,verovatno je digitech namerno ofarbao hot head,da podseca na bossov ds-1
.Nego da te pitam, sto LTD prvog proba pored tako lepog stradze
.Pozdrav!

@merk kako ti se doima AD80?!merk wrote:evo moje zadnje "novo" na pedalboardu ibanez AD 80 (1980), a jmi rangemaster limited edition OC71 (worldwide-samo 100 komada) je na putu!
Sorry, nisam vidio ovo pitanje, sad viđoh da je neko pisao i slučajno viđoh tvoje pitanje... Pa tako mi ispalo, prvo sam uzeo Hot Head, pa Bad Monkey-a, jer sam imao krš pojačalo, kasnije sam uzeo zajedno CE-5 i OS-2 u paketu, pa novo pojačalo, a DS-1 sam uzeo da isprobam, tako da mi se nagomilalo distorzija, Hot Head-a i Monkey-a ne planiram prodavati, jer su totalno različiti, a obe pedale mi prilično odgovaraju, mada je moje mišljenje da je Monkey jedan od ponajboljih overdrajva za te pare, stvarno je pedala vrhunska! Eto, stavio sam OS-2 na oglas, u nadi da će se neko javiti da mijenjamo ili da kupi, jbg i ja bi' volio da imam neki dilej, kompresor itd umjesto svih ovih drajvova, ali nemam, vremenom ce se to ispraviti, pošto uglavnom uzmem nesto kad mi nalete pare, etoxspaceman wrote:sta ce ti toliko dista i drajvova?

dweezil,
tek sad, kad ga imam, vidim, da je AD 80 nešto, što mi je uistinu trebalo. bojenjem zvuka njegovim totalno organskim delayem dobiva se neka druga dimenzija tona, tako da sam sada izbacio iz pedalborda i GE7, koji mi je služio kao boost i ts 808. sada radim sve sa volumenom. kad imam spojena oba kanala na vibroluxu i uključen delay sa dinamikom glasnoče regulišem i jačinu i posredno time dobijam onaj pun i mastan fenderovski crunch (poput starih vibroverbova iz 60-tih. delay je bitan u tom kontekstu baš zbog svoje specifične dubine i prostora. ja ga trošim tek toliko, da se dobije taj "utisak ambienta" - normalno uz pomoć reverba i vibrata iz fendera.
jednom rečenicom: TO je TO i nimalo ne žalim, makar sam ga platio (po mišlenju mnogih previše) tih 150 eura!
tek sad, kad ga imam, vidim, da je AD 80 nešto, što mi je uistinu trebalo. bojenjem zvuka njegovim totalno organskim delayem dobiva se neka druga dimenzija tona, tako da sam sada izbacio iz pedalborda i GE7, koji mi je služio kao boost i ts 808. sada radim sve sa volumenom. kad imam spojena oba kanala na vibroluxu i uključen delay sa dinamikom glasnoče regulišem i jačinu i posredno time dobijam onaj pun i mastan fenderovski crunch (poput starih vibroverbova iz 60-tih. delay je bitan u tom kontekstu baš zbog svoje specifične dubine i prostora. ja ga trošim tek toliko, da se dobije taj "utisak ambienta" - normalno uz pomoć reverba i vibrata iz fendera.
jednom rečenicom: TO je TO i nimalo ne žalim, makar sam ga platio (po mišlenju mnogih previše) tih 150 eura!
To je najbitnije, nisu bitne pare, potrošio bi ih svakako, bitna je satisfakcija kad uključiš i shvatiš šta si dobio i koliko te to čini srećnimmerk wrote: jednom rečenicom: TO je TO i nimalo ne žalim, makar sam ga platio (po mišlenju mnogih previše) tih 150 eura!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- Dersu Uzala
Ne seri. Do dzadza. Radi?