ness wrote:Meni se ne svidja.![]()
Obavestićemo odmah Tanjug, Drugi dnevnik i Ujedinjene Nacije, kako bi se širom sveta preduzele preko potrebne, zapravo neodložne mere povodom ovako bitnih reagovanjaDersu Uzala wrote:fuzz je, generalno, sranje.
Nemoj da si vickast, vidis da je bilo cimanje tipa 'truth or dare'? So, I daredRocket Roll wrote:ness wrote:Meni se ne svidja.
Obavestićemo odmah Tanjug, Drugi dnevnik i Ujedinjene Nacije, kako bi se širom sveta preduzele preko potrebne, zapravo neodložne mere povodom ovako bitnih reagovanjaDersu Uzala wrote:fuzz je, generalno, sranje.
Nestao je Tita, a ne usuđuju se da o tako krucijalnom, te za mnoge oblasti društvenih delatnosti presudnom saopštenju diskutuju do njegovog Drugog dolaska.nebojsak wrote:I ne javljaju se još? Ni da kažu da su primili obavijest?
Ako te to loži samo napred, nego bi bilo lepo da živiš u skladu sa nekim osnovnim normama kulture i lepog ponašanja.ness wrote:Sta treba,da se foliram kako je super stvar da bi dobio "naklonost" pojedinih likova sa ovog foruma ?!
Peanut butter jelly time!ness wrote:Jbt,sta se odmah ljutite?! Ne sme covek ni misljenje da iznese ako je u suprotnosti sa vasim !Sta treba,da se foliram kako je super stvar da bi dobio "naklonost" pojedinih likova sa ovog foruma ?! Zabole me... I da, fuzz je zesce s..... ! Eto
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest