Što ste bre takvi kompleksaši, gori ste od debelog sa klipa
Šalim se, enivejz, ako mogu da kažem koju reč.
Jeste, Malmsteen nema druga posla nego da pravi klip gde baca gitare samo da bi pokazao VAMA -tj. NAMA, ljudima iz Srbije i klincima koji nemaju za Squier strata, jer pobogu on je toliko imućan. Shvatite da je lik došao iz jebene Švedske u USA kako bi postao superstar, u tome i uspeo, svira 30 i kusur ili koliko već godina, izdao je gomilu albuma, svirao pred hiljadama i milionima ljudi, zaradio velike pare, kroz njegove ruke su prošle stotine, ako ne i hiljade gitara i ovakvih i onakvih, isto toliko žena, cheesecakeova i hamburgera verovatno

Jel vama jasno da se njemu jebe za sobu sa gitarama i kako stoje. Nama to izgleda neverovatno jer većina nas ima po jednu ili dve dobre gitare koje nameravamo da sviramo dok ne osedimo. Dobio je gitaru od Brajana Meja ili Stiva Vaja, pa je vratio na gomilu i pala je, jao šta će sad. Shvataš da je to tamo normalno, boli bre njega kita, on je Ingvi Džej Malmstin, isto tako veliko ime kao i ovi likovi (nemoj me smarate u vezi ovoga, da li jeste ili nije, nije to poJenta). Kad bi se prevelo na ove uslove ovde, to je kao da vam je ortak iz kraja poklonio skvajera od 50 evra a vi imate još 15 takvih, a on ima 20 pa mu je taj višak. Lik je bre non stop pijan, ne ispušta pivo iz ruke, verovatno se u slobodno vreme radi još nečim, kontate da njega boli bulja iz koje godine je neki strat i da li ima nekog iz prvih deset ili šta već. Ne zato što je ON tako bahat i bogat i imućan i zajeban, nego zbog toga što nije to jadnoj Srbiji gde ne postoji Strat iz 1954, to je tamo bre nastalo, ima šta 'oćeš. Sve gitare koje su mu u studiju su jebeno najbolji komadi koje je on ili neki njegov tehničar izabarao. On je jebeni Ingvi Malmstin, shvatite to
Sad da me lokalni hejteri ne shvate pogrešno - nikako ne opravdavam bahato ophođenje prema instrumentima koje svako od nas toliko voli i ceni. Ne volim ga kao lika, ne smatram da je najbolji gitarista ili bilo šta drugo na svetu, ali volim njegovu muziku. Cenim svoj novac i svoju opremu i svakako se NE BIH tako ponašao. Ali brate on je jedan od najpoznatijih gitarista na svetu, jebe se njemu, on ni ne zna koliko gitara ima. To što mi živimo u krš zemlji i radimo za krš pare svirajući uglavnom krš gitare, to je naš seksualni problem. Što bre gubite vreme na trolovanje kako je ostavio ovu ili onu gitaru, idite svirajte. Nije u Srbiji pa da plače ako ogrebe deo ove ili one gitare, može da naruči da mu se napravi još 20 takvih u roku od odmah. Tamo postoje likovi koji bi platili ogromne pare kako bi na nekoj tamo aukciji kupili baš takav iščukani strat sa znojem debelog svuda po pikgardu. Nije mi jasno što je ovaj lik Satrijani što pljuje toliko popizdeo kao da je to nešto lično hahah. Koga bre boli uvo, iskuliraj, popij pivo, ako ne piješ pivo, uradi skok s votkom i svoju voljenu džitru u ruke i cepaj dalje. Mojne se nerviraš, loše je za zdravlje.
Aj živeli