Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatologija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatolog
Jedva cekam objavljivanje ovih radova... 

- Joey Sartiani
Komplekse nisam i imao tako da nista nisam ni lecio zavrsavajuci faks....nenadnenad wrote:Mene zanima dal si uspeo da izlecis svoje komplekse tako sto si upisao i zavrsio taj fakultet?
E cekaj malo???
A na koje komplekse mislis??
Sad se ti razmisljas verovatno, pa kako na koje komlekse, pa na komplekse breee.....
Vidim ja da ti imas komplekse jer verovatno nemas fakultet/nisi jos zavrsio i tesko ti ide hahaha....

Nenad na kvadrat, DA BI MOGAO DA PRICAS SAMNOM O KOMPLEKSIMA MORAO BI DA ZAVRSIS FAKULTET PSIHOLOGIJE !!!!!
A ne kao baba u goveda da se FRLJAS NAUCNIM TERMINIMA...
Ni ja ne idem po medicinskim forumima da se frljam sa stomatolozima kako nastaje karijes i dal je bolja bela ili crna plomba samo zato sto sam cuo 5 puta te reci plomba, karijes (kompleksi) pa kad me neko nervira i hocu da ga uvredim ja odmah primenim tu rec, Jao a vidim ja dzabe tebi taj osmeh kad ti imas karijes (komplekse) od jedenja cokolade
- Joey Sartiani
Hvala Bogu da ima bar jedan normalan komentar.....sinisake wrote:Plemenito.Koji je to idiotizam razbiti gitaru pa cak i na koncertu??? Pozerajstvo za napaljene klince....Ja bih na svakom mom konceru gitaru umesto da razbijem poklonio nekm coveku koji je skromno obucen, koji je jadan trpeo gladan da bi kupio kartu za moj koncert samo da bi me video kako sviram uzivo sat-dva.......

Mada mozda je bio jos neki, moguce da sam prevideo, a bilo je i polovicnih - do pola dobro zdravo razumsko razmisljanje, a od pola shizofrenija f 310 (hihi kao oznaka yamahe akustare) pardon, podrzavanje bogatih ljudi da se ponasaju opsesivno-kompulsivno sa svojim parama.....
- johnny_b_good
a sad ponovo
^^^^SaRtiani^^^^^^
kakav EPIC FAIL!

Hahahhahahahahha... 

-
Pa, najgori su ljudi koji su ubedjeni da im nista ne fali.Joey Sartiani wrote:...
Ja bi licno predlozio da te uklone sa radnog mesta ako se ovako ponasas i van foruma...mislim , ako si zaposlen negde, ne daj boze, u struci.

Inace mi kazu da imam bas lep osmeh [ bez karijesa ].
Last edited by nenadnenad on 10 Dec 2010, 19:22, edited 1 time in total.
-
nije mi se dojmio ovaj lik...
toliko brzo svira da je to neslušljivo i, što je paradoksalno - što brže svira, to stvar deluje razvučenija i nekako "sporija"..
Al ajde to. Nisam čitao sve al pretpostavljam da je tema o odnosu prema gitarama.
Dobra tema:
U tom odnosu se vidi sva opuštencija ("materijalnog") Zapada i stegnutost ("duhovnog") Istoka.
Ljudi su jednostavno naučili da žive tako da su im razne stvari tipa jedne gitare, uvek dostupne.
Zato su se i bacili na ono što je važnije - na ideje. tj na muziku.
Kod nas i u opšte u sirotinjskim zemljama, gde se teško dostupne i za nas skupe stvari cene, razvio se svojevrsni fetiš prema tim istim predmetima. Nije ni čudo, kad se u ovim krajevima do skoro na televizor stavljala šustikla.
Znam dosta likova koji više vremena i para torše na razne krpice i sredstva za glancanje svoje omiljenje (i neretko jedine) gitare, nego u svoje ideje, eventualno talenat i muziku uopšte. Ako i sviraju, pipkaju ih, sviruckaju, tehički korektno ali totalno bez dinamike, ritma - da se gitara slučajno ne povari.
Kada sam ja kupovao strata, nailazio sam na forume tipa "pokažite vašu gitaru" isl..gde ljudi kače slike svojih instrumenata.
I ajde..sve je to ok, ali kad vidim komentare - kako je leeepa (a na slici običan - isti kao milion takvih - crno-beli strat sa javorovim vratom)..onda stvarno dođe čoveku da se zamisli.
Ili svršavaju na kućište za kompjuter (metalnu kockastu kantu - prim. aut), lampu za pojačalo..
Kada su SRV-ja pitali što mu je tako oguljena gitara, on je rekao - zato što je sviram kako treba.
Isti odgovor je mogao da se čuje i od Tommy Emmanuela.
Ljude jednostavno zanima muzika, gitara im je samo nužno sredstvo da predstave svoju ideju ili uživaju u zvuku koji vole.
toliko brzo svira da je to neslušljivo i, što je paradoksalno - što brže svira, to stvar deluje razvučenija i nekako "sporija"..
Al ajde to. Nisam čitao sve al pretpostavljam da je tema o odnosu prema gitarama.
Dobra tema:
U tom odnosu se vidi sva opuštencija ("materijalnog") Zapada i stegnutost ("duhovnog") Istoka.
Ljudi su jednostavno naučili da žive tako da su im razne stvari tipa jedne gitare, uvek dostupne.
Zato su se i bacili na ono što je važnije - na ideje. tj na muziku.
Kod nas i u opšte u sirotinjskim zemljama, gde se teško dostupne i za nas skupe stvari cene, razvio se svojevrsni fetiš prema tim istim predmetima. Nije ni čudo, kad se u ovim krajevima do skoro na televizor stavljala šustikla.
Znam dosta likova koji više vremena i para torše na razne krpice i sredstva za glancanje svoje omiljenje (i neretko jedine) gitare, nego u svoje ideje, eventualno talenat i muziku uopšte. Ako i sviraju, pipkaju ih, sviruckaju, tehički korektno ali totalno bez dinamike, ritma - da se gitara slučajno ne povari.
Kada sam ja kupovao strata, nailazio sam na forume tipa "pokažite vašu gitaru" isl..gde ljudi kače slike svojih instrumenata.
I ajde..sve je to ok, ali kad vidim komentare - kako je leeepa (a na slici običan - isti kao milion takvih - crno-beli strat sa javorovim vratom)..onda stvarno dođe čoveku da se zamisli.
Ili svršavaju na kućište za kompjuter (metalnu kockastu kantu - prim. aut), lampu za pojačalo..
Kada su SRV-ja pitali što mu je tako oguljena gitara, on je rekao - zato što je sviram kako treba.
Isti odgovor je mogao da se čuje i od Tommy Emmanuela.
Ljude jednostavno zanima muzika, gitara im je samo nužno sredstvo da predstave svoju ideju ili uživaju u zvuku koji vole.
- Joey Sartiani
johnny_b_good wrote:a sad ponovo^^^^SaRtiani^^^^^^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav EPIC FAIL!
Ma koji bre tvoj "епик фејл бре" ???
Ko si ti da kazes to?
Neki klinjos-studentarija, Fantomatov kolega???
Ili automehanicar???
Ti takvi kao ti sto upotrebljavaju anglosaksonizme istrebice srpski jezik za 50 godina, ima da pricamo kao "braca" Hrvati parti, ivent frend i slicno....
Bolje isli o tome kad upotrebljavas strane reci da bi ispao do yaya ili cool kako bi rekli vi pomodarni klinci....Uopste niste manji pomodarci od Jelene Karleuse i Bokija 13.....a i kuci tajnovito slusate Dzastina Bibera

Tako da ti sa verovatno profesijom komunalnog radnika koji visi sa kamiona koji prevozi otpad ( posto od faxa nema veze jer si profil kao i funkomat) kada kazes epic fail mene ne dotice ni najmanje!

A kad ja kazem "epic fail" za tebe i izdam potvrdu ODE TI U LAZU LAZAREVICA I POSTO SI SA MF, SREDICU TI PREKO VEZE DA TI DAJU EXTRA LUX SOBU SA SVE TAPACIRANIM ZIDOVIMA, I NAJNOVIJU KOSULJU OD ARMANIJA GDE SE RUKAVI VEZUJU NA LEDJA

ako si sam zakljucio sve ovo onda si los psiholog. mozda je ovo gore iz tvog licnog primera, sta znam...mada opet, ko god upise i zavrsi taj fakultet on je toliko dokon da se uplice drugim ljudima u mozak i da pokusava da ukaze na problem i objasni isti tamo gde ga nema. to je dokonost...ne znam, evo i ja cu da se igram psihologa, dosadno mi...samim tim sto je tebe razbesneo ovaj klip to znaci da ti imas neke komplekse. mene licno boli uvo sta radi on, sta radi bilo koji drugi gitarista sa svojim gitarama i svojom opremom. ja sviram squier bullet, meni je dobra gitara, ako neko kaze da je krsh zato sto je squier, ok, mozda, meni nije i ne smeta mi sto pise squier. ako neko baca i unistava gitare to je zato sto se masa nalozi i pomisli "on je kul" ili "je*em mu mater retardiranu kako se to ophodi prema svetinji", ali u svakom slucaju privuku paznju kao sto je tebi. to sto si zavrsio psihologiju ne znaci da si bog otac. ko zna na koji nacin si ga zavrsio. koji ti je prosek. sta sad mi obicni smrtnici ne mozemo da komentarisemo i pisemo kako se nama cefne? ako si hteo da analiziras ovaj potez debelog sto nisi napravio neku studiju o tome i izneo svojim cenjenim kolegama nego si dosao ovde? jbg mi smo studenti, ne razumemo mi to...Joey Sartiani wrote:Ako ako...slobodno....ovo je 100% tacno....A uskoro ces dobiti i naucnu analizu....Duuugo o ovome razmisljam iz naucne tacke gledista...Bobi wrote:Ovo hoću za potpisJoey Sartiani wrote:Poznato je da su muzicari najveca g ovna od ljudi A POSEBNO GITARISTI!!!!
Svako ko svira gitaru misli da je on najbolji, najbrzi, mrzi ostale kad imaju bolju gitaru od njega, misli da je njegov bend sledeci Parpli, hejtuje ostale bendove kako su losi podsmevaju im se, prave im smicalice i slicno...
Ni ostali muzicari nisu bolji, ali su gitaristi a bogami i vokali bas za istrazivanje
Pa nije ni cudo zasto se toliko bendova rastavlja i sastavlja i opet pukne....
Znaci najveca sujeta u ljudskoj delatnosti potice od bavljenja muzikom.....Jednostavno takav je mentalni sklop ljudi koji se njome bave....Naravno postoje izuzeci....
Drugo istrazivanje ce biti Metalci pozeri koji nemaju identitet, i izbaceni su i ignorisani iz vrsnjacke grupe, ne mogu da nadju ribu, niko ih nece, u osnovnoj i srednjoj skoli ih zadnje biraju kad se prave 2 tima za basket fudbal rukomet i slicno, izrazito su ruzni sa neartikulisanim facama, POCINJU DA PUSTAJU KOSU, NOSE CRNE MAJICE ALA METALIKA MOJ DOBAR DRUGAR, POCINJU NAMERNO DA SE OBLACE KAO KLOSARI I POCINJU NAMERNU DA SE NALIVAJU PIVOM......Odn. jednom recju prave subkulturu sa svojim moralnim nacelima unutar globalne kulture jer u istoj nisu prihvaceni zbog svojim minusa i onda prave "svet" u kome ce oni biti neko i nesto"
To pozerajstvo tako traje do 25-28 godine i onda kada konacno sazru, osisaju se stave zlatnu kajlu i pocnu da slusau turbo folk, nemaju vise bubuljice, lice im se malo razvilo nije im vise na licu najveca nosina, ugojili su se malo i dobili muske konture nisu vise smesni zgoljavci koji su retardirani za sport, sada su zavrsili usput nesto, pa se sad ceni materijalno stanje a ne toliko izgled i uspeh u sportu kao u srednjoj i osnovnoj skoli PA SE I MOGU UKLOPITI U DRUSTVO..... - Mi se cudimo odkud tolika promena odjednom - ali odgovor je veoma prost - pa to su oni odmah i zeleli ali nisu mogli.......da budu prihvaceni od vrsnjacke grupe......Po Maslovu, psihologu ovo je najveca potreba u tinejdzerskom periodu posle naravno zadovoljavanje osnovnih primarnih nagona za zivotom....
Ajde vasko dosta je.. 

Šarke - the best game program. 

A neeeeeeeeeee
Trebao je da ide lock posle Boogie Woogievog posta. Dođavola sad.

Trebao je da ide lock posle Boogie Woogievog posta. Dođavola sad.
Funkomat wrote:@ Sartiani

- Haralampije
Jako lepa ideja ali....Joey Sartiani wrote: Koji je to idiotizam razbiti gitaru pa cak i na koncertu??? Pozerajstvo za napaljene klince....Ja bih na svakom mom konceru gitaru umesto da razbijem poklonio nekm coveku koji je skromno obucen, koji je jadan trpeo gladan da bi kupio kartu za moj koncert samo da bi me video kako sviram uzivo sat-dva.......
Zar ne bi time stvorio zavist kod drugih koji su isto tako skromno obuceni,a nisi njih primetio nego tog jednog ili svi oni koji nisu imali za kartu da dodju na tvoj koncert,jer to znaci da su oni jos skromniji od tog skromnog kog si primetio i poklonio mu gitaru.
Tako su par poznatih(medju njima se opekao i Dzon Mejer) poklanjali gitare klincima u publici,pa su onda zajedljivi pricali kako je sve namesteno kao i komentari,kad vec poklanja sto ne poklanja svoju nego tamo nekog skvajera ili govno od 50 dolara.Kako bi se borio sa tim?Svi ovi prozvani su prestali..

Last edited by Haralampije on 10 Dec 2010, 19:36, edited 2 times in total.