Napravio si nekoliko logickih gresaka dok si pokusavao da "izgledas pametan" kako bi mogao da zasluzis komunikaciju samnom...ali dzabe.....nenadnenad wrote:Pa, najgori su ljudi koji su ubedjeni da im nista ne fali.Joey Sartiani wrote:...
Ja bi licno predlozio da te uklone sa radnog mesta ako se ovako ponasas i van foruma...mislim , ako si zaposlen negde, ne daj boze, u struci.![]()
Inace mi kazu da imam bas lep osmeh [ bez karijesa ].
Pa, najgori su ljudi koji su ubedjeni da im nista ne fali.
Ja nisam rekao da mi NISTA ne fali.....A i sta bi bilo nista sta bi bilo nesto a sta bi bilo sve??? Bice bivstvo, bivstvovanje....
Ne znas osnove filozofije, ni logike nista-nesto, niko-neski-svi
Pa, najgori su ljudi koji su ubedjeni da im nista ne fali.
Najgori su po cemu? Zasto? Kako?
Vidim i ti se bavis psihologijom....

Ja bi licno predlozio da te uklone sa radnog mesta ako se ovako ponasas i van foruma...mislim , ako si zaposlen negde, ne daj boze, u struci
PA TI BI....u tome i jeste fora....

Sta koga zabole sta BI TI neobrazovan psiholoski i medicinski uradio......Bitna je objektivnost, npristrasnost a ne ONO STO BI TI pazi sad - LICNO HTEO.....hahahha bas me nasmeja
Uuu sta bih ja sve hteo....
Znaci i dalje se igramo psihologa svi mislite da ste psiholozi i svi vi "mislite" nseto (kontradikcija) a nemate ni trunku od te struke...
Kao so se ja ne petljam u Cernu da popravljam masine za sudaranje onih cestica tako se i vi ne petljajte u ono o cemu nemate pojma dok ne postanete kompetentni.....
I MORAM DA VAS RAZOCARAM - ja sad idem vidim da ste vi oni "get a life" tipovi, samo sedide ispred kompa evo vec 4 sata i jedva cekate da posaljem nesto, da bi vas jadan zivot imao nekog smisla.........
Dovidjenja ja odoh u teretanu da vezbam, ne bih da imam stomacine pivske kao vi......
p.s.
Get a life! (znate sta znaci ovaj anglosax.)