Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatologija

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Joey Sartiani

Re: Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatolog

Post by Joey Sartiani » 10 Dec 2010, 19:34

nenadnenad wrote:
Joey Sartiani wrote:...
Pa, najgori su ljudi koji su ubedjeni da im nista ne fali.
Ja bi licno predlozio da te uklone sa radnog mesta ako se ovako ponasas i van foruma...mislim , ako si zaposlen negde, ne daj boze, u struci. :mrgreen:
Inace mi kazu da imam bas lep osmeh [ bez karijesa ].
Napravio si nekoliko logickih gresaka dok si pokusavao da "izgledas pametan" kako bi mogao da zasluzis komunikaciju samnom...ali dzabe.....

Ja nisam rekao da mi NISTA ne fali.....A i sta bi bilo nista sta bi bilo nesto a sta bi bilo sve??? Bice bivstvo, bivstvovanje....
Ne znas osnove filozofije, ni logike nista-nesto, niko-neski-svi

Najgori su po cemu? Zasto? Kako?
Vidim i ti se bavis psihologijom.... :mrgreen: Pa kolega daj ta statisticka istrazivaja kojima si izneo ovu hipotezu tj kojima si je dokazao??????

Ja bi licno predlozio da te uklone sa radnog mesta ako se ovako ponasas i van foruma...mislim , ako si zaposlen negde, ne daj boze, u struci

PA TI BI....u tome i jeste fora.... :XD: :lol:
Sta koga zabole sta BI TI neobrazovan psiholoski i medicinski uradio......Bitna je objektivnost, npristrasnost a ne ONO STO BI TI pazi sad - LICNO HTEO.....hahahha bas me nasmeja

Uuu sta bih ja sve hteo....

Znaci i dalje se igramo psihologa svi mislite da ste psiholozi i svi vi "mislite" nseto (kontradikcija) a nemate ni trunku od te struke...

Kao so se ja ne petljam u Cernu da popravljam masine za sudaranje onih cestica tako se i vi ne petljajte u ono o cemu nemate pojma dok ne postanete kompetentni.....

I MORAM DA VAS RAZOCARAM - ja sad idem vidim da ste vi oni "get a life" tipovi, samo sedide ispred kompa evo vec 4 sata i jedva cekate da posaljem nesto, da bi vas jadan zivot imao nekog smisla.........

Dovidjenja ja odoh u teretanu da vezbam, ne bih da imam stomacine pivske kao vi......

p.s.
Get a life! (znate sta znaci ovaj anglosax.)

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 10 Dec 2010, 19:37

Joey Sartiani wrote:
johnny_b_good wrote:a sad ponovo ^^^^^^SaRtiani^^^^^^ :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :XD: :XD: kakav EPIC FAIL!

Ma koji bre tvoj "епик фејл бре" ???
Ko si ti da kazes to?
Neki klinjos-studentarija, Fantomatov kolega???

Ili automehanicar???

Ti takvi kao ti sto upotrebljavaju anglosaksonizme istrebice srpski jezik za 50 godina, ima da pricamo kao "braca" Hrvati parti, ivent frend i slicno....

Bolje isli o tome kad upotrebljavas strane reci da bi ispao do yaya ili cool kako bi rekli vi pomodarni klinci....Uopste niste manji pomodarci od Jelene Karleuse i Bokija 13.....a i kuci tajnovito slusate Dzastina Bibera :XD:

Tako da ti sa verovatno profesijom komunalnog radnika koji visi sa kamiona koji prevozi otpad ( posto od faxa nema veze jer si profil kao i funkomat) kada kazes epic fail mene ne dotice ni najmanje! :XD:

A kad ja kazem "epic fail" za tebe i izdam potvrdu ODE TI U LAZU LAZAREVICA I POSTO SI SA MF, SREDICU TI PREKO VEZE DA TI DAJU EXTRA LUX SOBU SA SVE TAPACIRANIM ZIDOVIMA, I NAJNOVIJU KOSULJU OD ARMANIJA GDE SE RUKAVI VEZUJU NA LEDJA :XD:
Napisao sam EPIC FAIL na engleskom konju jedan :).Lepo pise plakata gore :D

sinisake
The original one

Post by sinisake » 10 Dec 2010, 19:38

Dovidjenja ja odoh u teretanu da vezbam, ne bih da imam stomacine pivske kao vi......
:1:

xspaceman

Post by xspaceman » 10 Dec 2010, 19:39

@Sartiani
...da te nema trebalo bi te izmisliti! :lol:

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 10 Dec 2010, 19:40

Ne zakljucavajte temu k'o boga vas molim :bow:

sl0e

Post by sl0e » 10 Dec 2010, 19:40

Daj boze brate da si ti procitao Osnove Psihologije (2. razred gimnazije. N. Rot), a kamoli zavrsio smer psihologije, na filozofskom fakultetu. :ziveli:

johnny_b_good wrote:Ne zakljucavajte temu k'o boga vas molim :bow:
:1: :bravo: :kokice:
Last edited by sl0e on 10 Dec 2010, 19:41, edited 1 time in total.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 10 Dec 2010, 19:41

ne bih ni ja stomačinu pivsku, ali moram.... suncemukalaisano™!

Haralampije

Post by Haralampije » 10 Dec 2010, 19:41

Ko zakljuca,dabogda mu ime u depesama na wikileaks-u osvanulo

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 10 Dec 2010, 19:47

johnny_b_good wrote:
Joey Sartiani wrote:
johnny_b_good wrote:a sad ponovo ^^^^^^SaRtiani^^^^^^ kakav EPIC FAIL!

Ma koji bre tvoj "епик фејл бре" ???
Ko si ti da kazes to?
Neki klinjos-studentarija, Fantomatov kolega???

Ili automehanicar???

Ti takvi kao ti sto upotrebljavaju anglosaksonizme istrebice srpski jezik za 50 godina, ima da pricamo kao "braca" Hrvati parti, ivent frend i slicno....

Bolje isli o tome kad upotrebljavas strane reci da bi ispao do yaya ili cool kako bi rekli vi pomodarni klinci....Uopste niste manji pomodarci od Jelene Karleuse i Bokija 13.....a i kuci tajnovito slusate Dzastina Bibera :XD:

Tako da ti sa verovatno profesijom komunalnog radnika koji visi sa kamiona koji prevozi otpad ( posto od faxa nema veze jer si profil kao i funkomat) kada kazes epic fail mene ne dotice ni najmanje! :XD:

A kad ja kazem "epic fail" za tebe i izdam potvrdu ODE TI U LAZU LAZAREVICA I POSTO SI SA MF, SREDICU TI PREKO VEZE DA TI DAJU EXTRA LUX SOBU SA SVE TAPACIRANIM ZIDOVIMA, I NAJNOVIJU KOSULJU OD ARMANIJA GDE SE RUKAVI VEZUJU NA LEDJA :XD:
Napisao sam EPIC FAIL na engleskom konju jedan :).Lepo pise plakata gore :D

Nisi nisi....podvuci epic fail sa misem pa ce da vidis :XD:

A ovo za vredjanje - prijavljen si pa sad zavisi od morala moderatora dal ces biti kaznjen i kako...

Ovo samo potvrdjuje moje nagadjanje kakav si ti psiholoski profil - sami dokazujete moje hipoteze....

Argumetum ad hominem nauci sta je ako hoces da ucestvujes na bilo kom forumu gde su razlicita misljenja...

Epic fail sam napisao cirilicom namerno da bi shvatio kako je ruzno koristiti neke pomodarne reci u svome prelepom recniku koji je veeeoma bogat i dobar za filozofiju i opisivanje pojava (a najbolji je nemacki) od tog engleskog....

Treba reci veliki promasaj i sllicno a ne epic fail, Party. idem na event, comact cd i slicno, koristiti w umesto V , sh umesto š i slicno....

o samo rade klinci kao ti da bi im se ostali klinci divili i da bi oni napredovali u vrsnjackoj grupi prema zvanju - vodja klinackog copora a to sve zato ao si vodja klinackog copora onda imas vece izglede da iako si bbubljicav privuces zenski pol i utolis poviseno bujanje testosterona i ispunjenost mosnica....

Znaci zasto se jedino mi Srbi (Hrvate razumem oni pricaju Srpski pa hoce da ga deformisu da ispadne neka mutacija eng-srp) STIDIMO SVOG JEZIKA I SVE STO NAM JE STRANO NAM JE DO YAYA I BOLJE OD NASEG???

Kada cete da shvatite da niste "cool" ako kazete fail umesto - ispala, promasaj i slicno

Ajde sad da uzmes malo privatne casove klinac kod Milke Canic i kad odes kod nje bilo koje doba dana da je kazi dobro vece...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 10 Dec 2010, 19:52

Joey Sartiani wrote:pa sad zavisi od morala moderatora dal ces biti kaznjen i kako...
Kad vec pominjes... Sartinai, ja te unapred pozdravljam. Srecno sa psihologijom, teretanom i svim ostalim. :cao:

xspaceman

Post by xspaceman » 10 Dec 2010, 19:53

Joey Sartiani wrote:pa sad zavisi od morala moderatora dal ces biti kaznjen i kako...

tuzibabo! :lol:
Last edited by xspaceman on 10 Dec 2010, 19:55, edited 1 time in total.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 10 Dec 2010, 19:53

mislim mozete vi reci sta ocete, ali kolko sam ja ocenio, bar po naslovu, ova tema i dalje nije zvanično ušla u offtopik...

sl0e

Post by sl0e » 10 Dec 2010, 19:54

Nije satch, al' posluzice :mrgreen:

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 10 Dec 2010, 19:55

sl0e wrote:Daj boze brate da si ti procitao Osnove Psihologije (2. razred gimnazije. N. Rot), a kamoli zavrsio smer psihologije, na filozofskom fakultetu. :ziveli:

:1: :bravo: :kokice:

Da a to ti kazes koji si autoritet znas koliki..... :XD:

Pa ti da me hvalis ti takav pa ja bih pocepao diplomu i rekao bih nesto nije u redu kad me ovakvi hvale..

A ovaj Dzoni (tih bre kakvi pozeri klinci svaki treci napaljeni rokercic koji je do juce slusao sinana sakica bi da se zove Dzoni) Vau, sad je ispao pametan sto je ovo napisao.....

Pa da neka ne zakljucavaju temu....Vi ste poceli prvi da spamujete i trolujete...Prvi je poceo i da eksplicitno vredja onaj sto je napisao konju....

Ali ok...Ova tema potvrdjuje kakav je profil ljudi ovde, i potvrdjuje onu moju recenicu sto neko hoce da stavi za potpis...

Cega se pametan stidi glup se ponosi - samo pravite budale od sebe ovde i sto je najzanimljivije - sve se javljaju ljudi slicnom mentalnog sklopa , i podrzavaju jedan drugog....A vidim neki su i provalili da su ispali glupi pa bi sad da se zakljuca tema....hahahaha

Ameni kazete sta tebe briga sta tamo Malmstin radi, prica, udara i slicno...

A ja sad pitam A STA VAS BRIGA STA JA OVDE KUCAM I PISEM I SLICNO????

Ovoliki broj ljudi na jednom mestu sa objavljivanjem 10 postova po minutu nije bio u istoriji MFa...

Samo mi pravite reklamu (hahahhaha)
(i to ste isto rekli u vezi mene i Ingvija)

Tako da - cekaj za mene vaze neka pravila a za vas ne vaze???

Koj moj visite ovde onda na temi??

Get a life - jos jednom (eto sad se i ja moderno izrazavam, spustio sam se na vas nivo al' ce sad da me pobedite na iskustvo :XD: )

Locked