Zeleo bih da prodajem tekstove
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Zeleo bih da prodajem tekstove
Nov sam na ovom forumu...poceo sam skoro da pisem tekstove za muziku na srpskom jeziku sa zeljom da ih prodajem.Pisem za sve zanrove,do sada sam uspeo da prodam 2 teksta za dens muziku,ali cini mi se sasvim slucajno,nasao sam oglas na netu.Pisem i na engleskom jeziku,jedna moja pesma bi trebalo da se nadje na mikstejpu jednog britanskog hip hop izvodjaca,dok mi je jedna producentska kuca iz Londona poslusavsi neke moje pesme i procitavsi neke moje tekstove trazila da joj posaljem sav snimljeni materijal koji imam,ali da se vratim na temu zbog koje sam ovde...kako funkcionise proces prodaje tekstova kod nas u zemlji,da li neko zna nacin ili nekoga ko bi kupio tekstove,koliko se to placa..cini mi se,barem koliko sam za sada u toj temi,da su ovde kod nas stvari prlicno haoticne,da ne postoji jedinstveno trziste i da sve funkcionise po principu lako cemo!Ukoliko neko ima neke veze preko kojih bi moglo da se prodaju tekstovi moze da mi se javi,dobice proviziju za svaki prodati tekst,takodje svaki savet je vise nego dobrodosao...Pozdrav!
Re: Zeleo bih da prodajem tekstove
Iskreno,I mene zanima isto. xD
prijatelju nisi nov.. nismo te zaboraviligoran70a wrote:Nov sam na ovom forumu...

al welcome

Батали Сашу Поповића и денс.
Мене ме занима је л' радиш и текстове за грајнд-кор или гор-грајнд? Мом једном ортаку би требали. На енглеском.
Мене ме занима је л' радиш и текстове за грајнд-кор или гор-грајнд? Мом једном ортаку би требали. На енглеском.
Moze da se uradi.Nista nije nemoguce. 
Samo,na koju foru?
Mism,daj neki band kao primer,itd...
Ako si zainteresovan Dzimi,javi se preko poruke.

Samo,na koju foru?
Mism,daj neki band kao primer,itd...
Ako si zainteresovan Dzimi,javi se preko poruke.

Napisi tekst od zaklane celjade unazad. Ima da bude hit i da se vrti na svim radiJo stanicama! 

-
I ja pišem tekstove za pjesme i zanima me kako ih i kome ponuditi
kakav tekst mogu da dobijem za 800e ??? eto toliko iman viska novca i ne znam na sta bi ih pametnije potrosio.
ozbiljan sam kupac.
hteo bih da tu pesmu posvetim verenici a i tasti.. jer nam je poklonila stan
da moze da se svira unplugged a i ovako.. garage
ozbiljan sam kupac.
hteo bih da tu pesmu posvetim verenici a i tasti.. jer nam je poklonila stan
da moze da se svira unplugged a i ovako.. garage
A da otpeva Crepajac licno 

More, more, kupujem ja to sve... Ako moze jedan o teskom radnom danu u polju i zgazenoj macki traktorom na putu posle... Slomi mi umorno srce...