fuzz
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: fuzz
Sl0e, preko je 150 dolara tj 110 evra. Ako imaš kako, ti navali. 

Jeste JH-1F. Ne znam zasto se ne ucitava slika, meni radi. Dakle nije onaj da kazem obican crveni, vec neki authentic nemam pojma. Kazem odlicno radi, jedino mu je taj price tag pozamasan. K'o sto rece guv'nor 150$, na thomannu 160e, kod nas 21300 din = 213e. Def. mi se ne isplati da uzimam ovde. Ili nesto od preko, ili samogradnja, ali pre ce biti ovo drugo.
Definitivno neka ti neko napravi! Ovde na forumu imash nekoliko odlichnih graditelja pedala, mogu da ti nameste 1:1 klon za mnogo manje para. Znash ih, uvek mozesh da se dogovorish sa njima da svima bude dobro + imacjesh pedalu za ceo zivot 

Baš gledam šta se desilo, piše da je poslednji post od tebe, a kada uđem na temu ništa novo.
Tek sam iz trećeg puta video tvoj post iznad svog.
Tek sam iz trećeg puta video tvoj post iznad svog.

E ljudi, a jel postoji neki fuzz koji ima sledecu karakteristiku, naime pri vrlo dugom bendingu zhice znachi ono oooooooooPpPpP, gde je malo p pa veliko p - vibrato
, e, da li postoji takav fuzz koji se sve do slova "p" ponasha kao bilo koji overdrive, a onda shto duzhe drzhish zhicu, i idesh malo p veliko p, signal se sve vishe degradira u Fuzz Factory stilu, tj prvo chujesh karakteristichni fuzz zvuk, pa onda krece i blagi boost tog signala, pa onda sve jache do neke granice, i onda ono, pochinje MIDI-alike zvuk, ali muzikalno?
Kupio bih takav fuzz...jednom.

Kupio bih takav fuzz...jednom.
- Dersu Uzala
Ovaj donji. Samo se ne zove vise fuzz, vec 40 godina.

Ma mislio sam na to da bi ti postovao sliku Mesa Boogie-a chak i na temi Najlepshe zhene sveta
priznaj da se suzdrzhavash
Mada, ni ovako nisi losh
samo mnogo volish hair metal
gledao neki instructional video onog tvog Joey-a na tjubu, deluje kao fin momak i svira Carvin, double respect.
Dakle momci ovako neki fuzz, ima li?

Mada, ni ovako nisi losh

Dakle momci ovako neki fuzz, ima li?
- Dersu Uzala
Ovo za hair metal se tripujes, a sve ostalo stoji
.

ja sam sinoc bash kopao po tubetu gledajuci fuzzeve i naleteh na ovo...
...meni se svidja
...meni se svidja

jos da ovo ima negde kod nas i da mi legne neko naslestvo i milina