Nes'h verovati Duane al' samo mi se clean svideo na ovome sto je Dersu okacio
A ovi veseljaci tvoji nisu troo rokeri. dzins i kosulje i neke kozne narukvice. A ovaj pevac ima i tet na prstu... kazem ja, oni su vise troo umetnici.
Dobra je ova Mesa, samo je mnogo hajgej(n)asta za moj ukus. Jbt, to vec u ''crunch'' (to kranc, pa to je vec ultramjetla!) modu ima vise drajva nego sto bi meni ikad trebalo. Stoga, ipak necu pazariti ovaj model.
Pa da, na klin sam i mislio da je skoro ko Hiwattov, a onaj gain posle može da se dobije ako se u Hiwatt ubode ona Mesa pedala od 400 jevreja V-Twin ili kako već, hehehe.
+Hopkins+ wrote:Pa da, na klin sam i mislio da je skoro ko Hiwattov, a onaj gain posle može da se dobije ako se u Hiwatt ubode ona Mesa pedala od 400 jevreja V-Twin ili kako već, hehehe.
mislis ona bezobrazno skupa pedala???
Last edited by xspaceman on 20 Dec 2010, 01:25, edited 1 time in total.
sinisake wrote:Dobra je ova Mesa, samo je mnogo hajgej(n)asta za moj ukus. Jbt, to vec u ''crunch'' (to kranc, pa to je vec ultramjetla!) modu ima vise drajva nego sto bi meni ikad trebalo. Stoga, ipak necu pazariti ovaj model.
Nije taj gain fabricki zakiven. Postoje dugmici kojima se nivo gaina regulise, od nula do beskonacno. Za razliku od ostalih gluposti koje ne pravi Mesa.
Al objasnjavati Srbinu je ko pricati kamili. Waidaminute, znaci i ja sam kamila. Sva sreca pa nikad nista sebi ne objasnjavam.
evo malo mjetala na mark petici.ono sto mi se najvise dopalo i sto me je kupilo jeste da ti ne treba uopste toliko gain-a da bi bio heavy,nadomjescuje taj peticin punchyness koji je
pitanje za udesno:
jel mark iii red stripe ima taj punchyness o kom trabunjam?a recti?to su realnije pazarine od marka petice,okle toliko love,zato pitam.