Gdje kupiti odgovarajući aluminijski kofer

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
supersonic

Gdje kupiti odgovarajući aluminijski kofer

Post by supersonic » 19 Dec 2010, 11:46

Pošto svog ljubimca ( ampeg svt3 pro ) čuvam u nekom velikom reku, jer sam ga u tome i kupio - ampegov rek za veće pojačalo tipa svt4 pro ... meni on pravi smetnje u transportu - te bih da kupim najobičniji aluminijski kofer -da ga mogu staviti unutra - isključivo prilikom transporta .E sad tu leži caka. Nema nigdje kofera tih dimenzija - da sam ja našao. Realno, trebaju mi dimenzije 50 x 40 x 12 ( ovo 12 - kažem - može i do 15 da ide zato što bih iskoristio tu ''visinu'' kofera pa da stavim još kablova . JAo ti kablovi, rekao sam jedan dan, sve što bude ''trebalo '' bežično - biće bežično ... :P

Dakle, ima li iko neku informaciju gdje mogu da uzmem neki alu - kofer dimenzija 50 x 40 x 12~15 a naravno da je pristojna cijena.Ja u gradu imam prodavnicu alata i čuda - i imaju ti koferi za 15 eura - ali nema dimenzija ...

Srdačan pozdrav ;)

Funkomat
MF veteran

Re: Gdje kupiti odgovarajući aluminijski kofer

Post by Funkomat » 19 Dec 2010, 12:40

Po radnjama tesko. Ja nista vece od 40cm nisam video.

Prosetaj po buvljacima. Pre ces tamo naci nesto.

xspaceman

Post by xspaceman » 19 Dec 2010, 12:51

a nesto ovako:
http://www.wizard.rs/222/flight-cases-k ... vrata.html
mozda preko njih moze nesto da se iskopa??? a rade i po narudžbinama i zeljenim dimenzijama!

supersonic

Post by supersonic » 19 Dec 2010, 13:17

poslao sam im e-mail - pa se nadam da će do sutra odgovoriti. Mada čisto sumLJam da je manje od 50 eura - ovaj rack ... ali hvala na pomoći svakako ...

supersonic

Post by supersonic » 20 Dec 2010, 10:33

odgovoriše

2U rack - 60 €
3U rack - 70 €
4U rack - 80 €

a isto tako su mi odgovorili neki iz Zemuna, ova firma - konkretno - http://www.merdevineiskele.com/

i rekoše da je ALU kofer koji tražim - dimenzija 60 x 40 x 18 - najbliže dimenzije- 17500 dinara. Mnogo u pm ...

Tražim dalje :)

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 20 Dec 2010, 11:17

pa tebi bi odgovarao taj 2u ja mislim, sto ne uzmes njega ?

supersonic

Post by supersonic » 20 Dec 2010, 12:58

zato što tražim obični kofer... ne RACK CASE ( Flying case ) . Jbg, dao bih 20ak eura za bilo kakav aluminijski kofer ... toliko to vrijedi.

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 20 Dec 2010, 13:28

:facepalm: imam druga kupio mixetu 1000 evra yamahu neku, i trazi kofer, ja mu pokazem isto tako on kaze skupo ... pa j. ti sve imas 1000 za mixetu nemas 50-100 za kofer da je zastitis ... mislim ko je tu lud ?

a i tvoj ampeg je rack formata pa mu najvise odgovara neki rack kofer... prodaj taj koji imas i kupi manji
ili mozda napravi od kartona kutiju, to ce ga sigurno sacuvati :ziveli:

supersonic

Post by supersonic » 20 Dec 2010, 19:17

Realno u pravu si.Ali za malo :P .Ovaj rek koji imam je zaista vrhunski - ampeg takođe. I nije da ja trenutno nemam rack - pa štedim odnosno škrtarim na ''case-u''. Već ja imam a isto tako pride hoću da kupim najobičniji kofer - ništa više. Dakle - ovo : http://www.limundo.com/slika-1747880v900h675.jpg Samo nema dimenzija nigdje - onih koji meni trebaju.

Ne želim da dajem trenutno 50ak eura za neke kineske sranje rekove - 2U dimenzije ( jer mi kolega iz benda ima jedan takav i to je bačena para )- već ću da dam 100 eura kad budem odlučio i kupiti pravi. A do tada , bih samo neki ovakav kofer - odgovarajućih dimenzija - koji će mi služiti samo da pojačalo iznesem iz prostorije gdje vježbam sa bendom - do auta. Iz auta u kafić gdje se svira - i obratno. On bi svakako stojao ''go'' na kutiji dok se svira ... na svojim nožicama . A pritom malo viša kutija će služiti da se tu složi još kablova - kako bi se smanjila količina kofera i raznoraznih čuda u kombiju.

Post Reply