Dakle ''przim'' neka dva tranzistorca mg15 i jedan od 20w al dosta losiji sa nekim jadnim berindzerom i dva jadna Ibaneza, od kojih je jedan humbacker pa mi se bas bas ne svidja zvuk za to sto ja sviram! I to je odradilo posao dok se ucilo i vezbalo i navezbavalo, al kad nesto malo naucis frustrira mnogo

Dakle, vreme je da se sljaka bluz na necemu na cemu ce to dobro da zvuci, al ja nemam mnogo iskustva sa dobrim instrumentima, imao prilike da probam Goldtopa na dobrom pojacalu i ovaj neke Dinove, znaci, nemam iskustva . . .
Sve u svemu resio sam se da kupim instrument koji ce dobro da zvuci, pojacalo koje ce dobro da zvuci i pedale/procesor, sta vec ukoliko je potrebno! Zanima me vase misljenje oko toga koliko navca da dam i da li da idem za solidnim, boljim, dobrim, najboljim stvarima?? Takodje i sta preporucejete konkretno sto se tice instrumenta, amp-a, effects-a . . .
Upotreba bi bila za sviranje sa bendom, + jedna akusticna, povremeno jos jedna elektricna, ritam sekcija i povremeno klavijature, ali isto tako i za kucno sviranje/vezbanje i za sviranje sa jos jednom akusticnom/vokalom u manjim prostorima(citaj klubovima)!
Sviram Kleptona, elektricne bluzere, SRVa, to mi je main, mada volim i malo da cover-ujem Bajagu, Prljavce, po nesto od Parnog Valjka! Zeljan sam konkretnih predloga, zato navalite