Jack and Danny Guitars

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
JohnnyC

Jack and Danny Guitars

Post by JohnnyC » 21 Dec 2010, 00:47

Ajde kolege,sta mislite o njima,kakva su vasa iskustva,ako ih imate,itd,itd...neka poredjenja,rasprave...
:D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Jack and Danny Guitars

Post by nemanjavelimirovic » 21 Dec 2010, 01:43

JohnnyC wrote:Ajde kolege,sta mislite o njima,kakva su vasa iskustva,ako ih imate,itd,itd...neka poredjenja,rasprave...
:D
Ja sam probao telac onaj za 17000 i dobar je... :ziveli:

JohnnyC

Post by JohnnyC » 21 Dec 2010, 09:38

Nice. :D
Ali izlgeda da te gitare ovde nisu nesto poznate. :D

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 21 Dec 2010, 09:54

ja probao 2 komada. Jedna je bila kao neki fender, a druga je ličila na PRS.
Izgledale mi poprilično lepog finisha za cenu koju su bile.
Ali onda sam ih uzeo u ruke, i BLAGI UŽAS! Obrada ne da je loša, nego je katastrofa. Čim sam je uzeo, momentalno sam se posekao na pragove, koji su bili itekako nedovršeni na obe gitare, štrčali, i sekli prste. Pola delove koji bi trebal oda su hromirani, si izgledali tako loše da sam imao utisak kao da su od plastike. A svaki deo gitare, potovi, magneti, čivije, i sl....izgleda kao da su sa najjeftinijih igračaka iz kineske prodavnice....Sad da li imaju neke druge skuplje, i bolje modele ne znam, ali ova 2 što sam ja probao za neku cenu od 150 - 200 € koliko su bile, ne sećam se tačno, su bile užasne! Svaki squier je misaona imenica za njih. Pa čak i one behringer, aster, i šta ja znam gitare su daleko bolje izgledale od njih

Mrav

Post by Mrav » 21 Dec 2010, 10:33

Ja sam uzeo ozvučenu akustaru njihovu. Tražio sam dugo ozvučenu akustaru cene oko 200e, i ova je bila i na nekom popustu, prodavala se za 300 u startu navodno. Legla mi je na prvo sviranje, i skroz je dobra gitara. Ima mahagoni u sebi, i to je meni bilo bitno. Ništa od problema sa izradom koje pominješ ova gitara nema, vrat i pragovi su veoma korektni. (kažem legla mi je na prvu a probao sam akustične ibaneze, SX, jeftinije Yamahe i sl.). Nisam probao njihove električne, možda bolje prave akustare :)

Post Reply