Stigla sinoc
Ne znam dal je dozvoljeno reklamiranje prodavnica ovde (doduse, ovo je vise kao testimonial), al hteo bih da samo da kazem da su me ljudi iz Lyra Style-a odusevili, pogotovo lik koji je zaduzen za gitare, Vedran.
Posle nebrojenih poziva Noti i Mitrosu, i odgovora tipa bice za 20ak dana, bice sledece nedelje, bice, bice, okrenem Lyra Style, onako, videh imaju dva epija na sajtu, pa kovelim...
Petak:
Javi se Vedran, pitam imal Zak Wylde Les Paul, kaze nema u radnji, al sad cu da proverim, pa vas zovem za 10ak min. - OooooK.
Za 7 min zvoni fon - Halo, zvali ste nas malopre za ZW-a? Da. Nema u Srbiji trenutno ni jedan komad.
Bah, reko dobro, ocel biti? (ocekujem odgovor, bice bice za 20ak dana), kaze on, ne znam, al ako zelite, mozemo da proverimo kod nekih kolega u Nemackoj dal ima.
Reko, ajd, i to cudo da vidim
Ponedeljak:
Zvoni telefon - Dobar dan, Vedran ovde iz Lyra Style-a.
Dobar dan
Ima u Nemackoj jedan komad, pa ako hocete da narucimo, u tom slucaju je rok isporuke 10 dana, i placa se avans od 50%.
Malo zacudjen i skeptican rekoh, pa ajde moze.
Jbga, iskreno, i dalje mi je u Srbiji rizik kupovine bilo cega gde se placa avans, pa jos na nevidjeno, al ono, sta ga znam, dugo je trazih pa ajd da probam i ovako.
Otiso da uplatim avans, kaze lik, ja sam gitaru vec narucio, i da sad ne pricam napamet, al trebalo bi da stigne sledeceg ponedeljka
Juce:
Zvoni telefon - Dobar dan, Vedran ovde iz Lyra Style-a, gitara stize za 15 minuta, tako da mozete da dodjete da je pokupite
E sad, zasto ovo napisah?
Ne znam za druge, al ovi ljudi iz Lyra Style-a su postavili domaci zadatak i za Mitros i za Notu sto se tice Customer Care-a.
Mislim, nisam ja tu sad kupovao neku gitaru od 2000E ili vise, ono, nije da je jeftina, al nije brate ni preskupa, ali taj odnos prema kupcu, jebga, otiso sam kuci ko da sam pazario Gibsona a ne Epija
Eto, napisah moje misljenje, nemam ja nista protiv Mitrosa ili Note, ali dok sam kod njih dobijao samo genericke odgovore tipa "Bice za 20ak dana" (kad god da okrenem i pitam - 20ak dana), ovi ljudi su je dobavili za 7!