Death Saw-Djordje David li je xD

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
JohnnyC

Re: Death Saw-Djordje David li je xD

Post by JohnnyC » 27 Dec 2010, 23:06

Ako nista drugo,barem interesantno. :D

Haralampije

Post by Haralampije » 29 Dec 2010, 11:26

Dovoljno je samo reci da se vrte na Pinku. :lol:

doyle777

Post by doyle777 » 29 Dec 2010, 11:40

Haralampije wrote:Dovoljno je samo reci da se vrte na Pinku. :lol:
To ne bih znao da kazem, posto ne gledam cesto TV, a i kada bih gledao, Pink ne bih mogao da gledam, jer sam ga izbrisao sa svog TV-a. A ako je to istina, onda... :grummel_2:

Stevan Hinic
ex Muzicar koji pije!

Post by Stevan Hinic » 29 Dec 2010, 13:20

nenadnenad wrote:

:mrgreen:
Ajoj koliko bi voleli da su Gansi iz 1988..... Gitarista super zvuci a Djordje covek ima odlican glas i dobro peva, a zasto peva ove nebuloze, ne znam....

Mrav

Post by Mrav » 29 Dec 2010, 13:25

vertigo_beat wrote:Smesni da, losi, nikako.
:1:

A imaju i medijsku podrsku xD . To je kod nas izgleda bitnije od ostalih kvaliteta :ziveli:

JohnnyC

Post by JohnnyC » 29 Dec 2010, 18:14

Lik dobro peva,gitara,bas,bubanj sviraju veoma solidno.
Gitarista fura neki Zakk Wylde/Slash fazon...al ajde. :D
Samo je tekst do kurca.
Al ono,jbg...komercijala. :D

Џими

Post by Џими » 29 Dec 2010, 22:35

Рифови на албуму (бар оно што сам досад чуо) су јако добри. И тај Томи је одличан гитариста. А текстови су заиста шит. Покушао сам да схватим поенту, пристуио сам лирици као будући професор језика и књижевности, али нисам успео. Подсећају на нешто што сам писао кад сам са 16 година правио неке песмице и неким испразним текстом покушао да допуним риф који сам смислио.

Да је албум остао на нивоу инструментала, могао би да прође као јако добар албум. :) Или је макар Ђоле могао да отпева вокализом, као Најда на Егрегору '99.

Ево, ова ствар би разбијала да нема текста:

Има дугачак увод, помислио сам да је инструментал, па сам се тотално скењао кад је ушао Ђоле.
Фина продукција, бај д веј.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 30 Dec 2010, 07:59

Ja sam se stvarno najezhio kad sam ovo chuo.
Nishta mi nije jasno.
Jebote ovaj gitarista otkida verujte mi, taj svira u najboljem domacem Dream Theater tribute-u [jedinom?] i zakiva. Mada je zhestoki fanboy i manowar-alike metro pozerchina. Jedno vreme je imao crnu kosu i shminkao se kao Vai i dzhitru je imao kao Vai, sve kao Vai. Pa je onda bio Dave Mustaine, pa je bio on saam, i sada je vidim ponovo Dave samo u vishemesechnoj poseti Manowar-u u njihovoj teretana vikendici. Nemam nishta protiv choveka, svira zmajski.
Ovaj basadzhija taj je valjda main face Night Shift-a, jbg zatajio Night Shift, a osladio se media exposure, pa ajmo malo u ovu ekipu starova.
Bubnjar ono....bubnjar :mrgreen:
A Djordje...shto je najjache chovek ima do jaja glas meni se stvarno svidja, uzhasno prepoznatljiv, mada je MORAO da mnogo popravi dikciju i sve u vezi svog engleskog pre nego shto je ushao u studio. O njemu kao lichnosti, najbolje da se ne troshe rechi. Debilchina par exelans. Institucija raznovrsnih kompleksa.

Muzika isfurana vec milion puta, mozhda dva miliona. Ovi textovi su zaista i vishe nego debilni. Mada...prevedite bilo koji text Whitesnake-a i dobicete isto to. A ja bih Whitesnake slushao uzhivo u bilo koje doba dana i noci. I dalje pamtim koncert sa Tashmajdanskog stadiona.
Sve se neshto mislim da je ovaj Djordje maser neke poznate lichnosti na nashoj politichkoj sceni, te mu se povremeno odreshi kesa i pruzhi mu za njegov projekat. Ko kad detetu dash 150 dinara i kazhesh mu evo idi u prodavnicu zabavi se.
Jedini nachin da Djordje uchini neshto od sebe, jer sam ne mozhe poshto je debil, je da ga uzme pod svoje neko sa jasnom vizijom i, ovo je posebno bitno, da je veca debilchina od njega. Npr neko kao Malmsteen.

Taj bi doveo Djokicu u red.
A mi bi smo svakako chuli bar po koju pesmu vrednu preslushavanja :ziveli:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 30 Dec 2010, 11:35

nisu oni crveni kmeri pa da kuliraju neku tv stanicu lol
dzordz dejvid je uvek bio komercijalan i naravno da ce da juri najpovoljnije televizije i medije po njega. a vi imate refleks cim vidite dzitru u spotu da terate sa pinka, mislim, poslusaj tekst, pogledaj spot, pogledaj emisiju sa davidom, pa ja bi njega samo na pink i metao:)

sto se tice njega, ne mogu da gledam normalno nista sto on napravi, jednom sam imao prilike da zablejim u drustvu s njim i ono, zao mi sto nisam uzeo stolicu i odrobijao ga, eto, cisto da unapredim covecanstvo:)

ovde neko rece da mu je neko iz benda dobar drugar, jel istina ono sto pricaju (da te s drugom u gradu vidjaju) da im djole placa depilaciju i te akcije, a oni moraju da se komplajuju ako oce da sviraju sa njim?
Al ono,jbg...komercijala.
njihov najmanji problem je sto su komercijala. da ovde sad forumasi nabrajaju top10 bendova, osam bi bili komercijala jer je to prirodno. komercijalnost nikako nije faktor koji utice na kvalitet benda.

doyle777

Post by doyle777 » 30 Dec 2010, 15:15

Џими wrote:Ево, ова ствар би разбијала да нема текста:

Има дугачак увод, помислио сам да је инструментал, па сам се тотално скењао кад је ушао Ђоле.
Фина продукција, бај д веј.
Ovo je fina pesmica, samo da, kao sto si ti vec rekao, nema vokala. A i malo podseca na Metallicu (malo ^^ ).
Doolio wrote:
Al ono,jbg...komercijala.
njihov najmanji problem je sto su komercijala. da ovde sad forumasi nabrajaju top10 bendova, osam bi bili komercijala jer je to prirodno. komercijalnost nikako nije faktor koji utice na kvalitet benda.
Sa ovim se u potpunosti slazem. :1:

JohnnyC

Post by JohnnyC » 30 Dec 2010, 15:33

Zao mi je sto moram da se ne slozim sa ovim,jer verujem da komercijalnost bas utice na kvalitet stvaralastva nekog muzicara. :D Naravno,postujem tvoje misljenje,ali mogu da nabrojim puno muzicara ciji je 'mojo' podlegao 'zlu' komercijale. xD

sinisake
The original one

Post by sinisake » 30 Dec 2010, 15:41

Koji bi to bili, ako nije problem?

doyle777

Post by doyle777 » 30 Dec 2010, 15:45

sinisake wrote:Koji bi to bili, ako nije problem?
:1: I ja bih to zeleo da cujem, normalno u top10 formi bendova koji nisu podlegli komercijali...

JohnnyC

Post by JohnnyC » 30 Dec 2010, 15:56

Prvo,zao mi je sto nije u formi top 10 bendova. :D
Pa,oni sto ne podlegose,na nama blizoj sceni bi po meni bili na foru Balasevica,Serbedzije,Tadic,Stefanovski,Bora Corba i jos neki nekadasnji Ex-Yu rockeri.
A cist primer komercijale jeste Yngwie Malmsteen(nekad meni omiljeni gitarista),koji je danas,manje vise shit,i tako to...Kao i mnogi drugi,za koje me stvarno mrzi da ih sada nabrajam.
Ali ono...opet....don't get me wrong.Ovo je ipak samo moje misljenje. :D

sinisake
The original one

Post by sinisake » 30 Dec 2010, 16:00

Losi su ti primeri, usudio bih se da kazem.

O makedonskom udbasu bi se jos i dalo raspravljati, a ostali pobrojani su hitmejkeri (sta Tadic ovde uopste trazi?) oduvek. Ingvi nije podlegao nikakvom ''zlu komercijale'', nego nedostatku ideja, a zakleo bih se da se i danas bolje prodaju njegovi stari albumi, koje vidim, cenis (dakle, komercijalniji su). :ziveli:

Post Reply