Death Saw-Djordje David li je xD
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- Haralampije
Re: Death Saw-Djordje David li je xD
Po cemu je ingvi komercijalan danas?Cesce vidjam pomracenje sunca nego njega. 

Mene zanima po cemu Bora Corba nije komercijalan. Pa njegove pesme slusaju i ovi fensi turbo-folkeri i ostala zaslepljena decurlija, pojavljuje se u nekim budjavim emisijama po TV Pinku, pa bio je na danima estrade (ekstaze) u Cacku pre neku godinu zajedno sa facama poput debele Stoje, slepog Sase Matica (nije da ga vredjam, ali je tako) i ostale face "alternativne" Grand produkcije, pokrao je pola pesama iz svoje karijere i na kraju nije komercijala... 

I'm just saying.It's mah opinion. 
Ne mora da znaci da je tacno. xD
Anyway,a Ingvi je izlizana komercijala jer i dan danas drzi neke koncertice,ali grandiozne kao ranije (kad je 'sam komponovao svoju muziku'). Danas ili prodaje svoj signachur model Fendera,ili svira kako mu se kaze,cisto da nahrani svoje debelo dupe. xD
Anyway,postade ovo off-topic 

Ne mora da znaci da je tacno. xD
Anyway,a Ingvi je izlizana komercijala jer i dan danas drzi neke koncertice,ali grandiozne kao ranije (kad je 'sam komponovao svoju muziku'). Danas ili prodaje svoj signachur model Fendera,ili svira kako mu se kaze,cisto da nahrani svoje debelo dupe. xD

Yup, i knew it. You're 10 years old. Aren't you... punk?

ajde definisi mi komercijalu, posto se plasim da ti zapravo mesas neke pojmove. ne vidim sta je smetalo onim silnim vembli englezima da prave odlicnu muziku u koju se kune 90% ovog foruma, pretpostavicu i ti. nesto je stvar misljenja, ali bendovi koji pune ili su punili fudbalske stadione ne mogu biti nekomercijalni jer se to kosi sa samim terminom. a mislim da svako moze da izvuce iz dupeta ovako na keca desetak takvih bendova iz raznih zanrova koji su, opsteprihvaceno, kvalitetni. stavise, ako pucas na slepo, veca je verovatnoca da ces dobiti kvalitetan proizvod ako uzmes nesto sa 'komercijalne police u radnji' nego ako nabodes neki opskurni nemacki folk-metal-oi bend koji je prodao dvadeset albuma.I'm just saying.It's mah opinion.
a za jingvija mi stvarno nije jasno, kazes
meni ovo ne deluje previse komercijalno, stavise.Danas ili prodaje svoj signachur model Fendera,ili svira kako mu se kaze,cisto da nahrani svoje debelo dupe.
- Haralampije
Pa dobro mislim,svaki cenjeniji gitarista ima svoj signature model,to je biznis(i to je njegov model medju prvima koji su napravljeni i jos se prodaju k'o alva)...pojacala,djitre,solje,privesci,majice,obuca,sve je to ok...Dzin Simons prodaje...JohnnyC wrote:IAnyway,a Ingvi je izlizana komercijala jer i dan danas drzi neke koncertice,ali grandiozne kao ranije (kad je 'sam komponovao svoju muziku'). Danas ili prodaje svoj signachur model Fendera,ili svira kako mu se kaze,cisto da nahrani svoje debelo dupe. xD
Anyway,postade ovo off-topic

(u njemu je i Dajmbeg sa'ranjen)
sta bi za to tek rekao.

Бора Чорба је прешао у комерцијалу са својим бендом оног тренутка кад је престао да пева храпавим полуметалским гласом - читај: после другог албума. Прва два албума чине душу Рибље чорбе, а на осталима се ту и тамо јављају елементи Рибље чорбе. А данас... Одем на концерт и не могу да дишем од србенди које показују три прста и бацају га на песме попут ''Србин је луд'' и сличних абоминација.
Но, да не офтопикујем. Поставио бих једно питање везано за Ђорђа Давида, а које долази у додир са горепоменутим. У каквој су шеми Ђорђе Давид и Бора Чорба, па овај први не избија из Чорба кафеа? Је л' су они сувласници? Нисам упућен. Друго, ко годинама финансира Ђорђа? Јеврејски лоби?
И чиме се он уопште бави у животу? Пошто од музике коју он прави (тачније, прави му бенд, али ајде...), нити од лелемуђења у кафани факат не може да се живи.
Но, да не офтопикујем. Поставио бих једно питање везано за Ђорђа Давида, а које долази у додир са горепоменутим. У каквој су шеми Ђорђе Давид и Бора Чорба, па овај први не избија из Чорба кафеа? Је л' су они сувласници? Нисам упућен. Друго, ко годинама финансира Ђорђа? Јеврејски лоби?

И чиме се он уопште бави у животу? Пошто од музике коју он прави (тачније, прави му бенд, али ајде...), нити од лелемуђења у кафани факат не може да се живи.
Znaci jebote koji coffin... xD
Sigurno zanimljiv nacin da se ode u vecna lovista.
A za ovo drugo,ozb,ko finansira Djoleta Davida...mism...lol
Od muzike se generalno ne zivi,a tek od njegove leba nema xD
Sigurno zanimljiv nacin da se ode u vecna lovista.

A za ovo drugo,ozb,ko finansira Djoleta Davida...mism...lol
Od muzike se generalno ne zivi,a tek od njegove leba nema xD
msim... lol
Ja koliko znam on je nekakav glumac... možda glumi u teatru, radi na filmovima... mada mu po svemu sudeći i ako radi radno vreme nije baš konvencionalno
Možda ima neko nasledstvo? možda ga izdržava devojka (odnosno tata trenutne tinejdžerke sa kojom se zabavlja, a znam da se zabavlja tinejdžerkom jer je uvek to radio i to mu bio nivo, sećam se pre mnooogo godina kad sam ga redovno viđao na filološkom jer je tamo imao ribu)? ko zna misteriju?
I narvno, gde je isusova ruka?

Možda ima neko nasledstvo? možda ga izdržava devojka (odnosno tata trenutne tinejdžerke sa kojom se zabavlja, a znam da se zabavlja tinejdžerkom jer je uvek to radio i to mu bio nivo, sećam se pre mnooogo godina kad sam ga redovno viđao na filološkom jer je tamo imao ribu)? ko zna misteriju?
I narvno, gde je isusova ruka?
- Haralampije
Pricala mi je to i moja baka...da ga redovno vidjala,spopadao ih tamo.....samo tad se to zvalo Velika skola..Mrav wrote:Jsećam se pre mnooogo godina kad sam ga redovno viđao na filološkom jer je tamo imao ribu)? ko zna misteriju?

On ocigledno fura onda neki 'Pedobear' nivo... xD
Nikad nisam kapirao bendove koji ovde pevaju na engleskom...
Mora da ima dijagnoza za to, jer se radi o ozbiljnom poremećaju poimanja stvarnosti...
Mora da ima dijagnoza za to, jer se radi o ozbiljnom poremećaju poimanja stvarnosti...
Grebiću prestani da sereš,blatiš zemljaka,kad budeš uradio jedan promil što je on uradio tad pljuj koliko hoćešdoyle777 wrote:Mene zanima po cemu Bora Corba nije komercijalan. Pa njegove pesme slusaju i ovi fensi turbo-folkeri i ostala zaslepljena decurlija, pojavljuje se u nekim budjavim emisijama po TV Pinku, pa bio je na danima estrade (ekstaze) u Cacku pre neku godinu zajedno sa facama poput debele Stoje, slepog Sase Matica (nije da ga vredjam, ali je tako) i ostale face "alternativne" Grand produkcije, pokrao je pola pesama iz svoje karijere i na kraju nije komercijala...

- Guitar_thrill
- MF veteran
zato ga niko ni ne zove za docek....kwiss wrote:Grebiću prestani da sereš,blatiš zemljaka,kad budeš uradio jedan promil što je on uradio tad pljuj koliko hoćešdoyle777 wrote:Mene zanima po cemu Bora Corba nije komercijalan. Pa njegove pesme slusaju i ovi fensi turbo-folkeri i ostala zaslepljena decurlija, pojavljuje se u nekim budjavim emisijama po TV Pinku, pa bio je na danima estrade (ekstaze) u Cacku pre neku godinu zajedno sa facama poput debele Stoje, slepog Sase Matica (nije da ga vredjam, ali je tako) i ostale face "alternativne" Grand produkcije, pokrao je pola pesama iz svoje karijere i na kraju nije komercijala...