Pokusaj izrade Explorera
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pokusaj izrade Explorera
Bice naravno, nema da brigas, mada mi je komp trenutno u haosu
tj treba windows da dignem i da se onda malo poigram guitar rigom

Last edited by Stanko on 04 Jan 2011, 23:08, edited 1 time in total.
Samo polako, ja bih uzivao u izgledu par dana, ne bih smeo da je pipnem 
Turi je 'vamo
ima nas kojima je komp radi kako treba 
Hehe bas i sa obossom pricah da svrnemo do tebe.MUzzY wrote:Turi je 'vamoima nas kojima je komp radi kako treba
Ajde evo ovakav dil, sledece nedelje, imam neke obaveze na faxu pre toga, a i taman da promenim zice i da podignem malo akciju, jer je sad ultra niska, i ponegde ima malo buzza
Dogovoricemo tacno vreme
свака част! ко бомбона изгледа 
Samo napredStanko wrote:Hehe bas i sa obossom pricah da svrnemo do tebe.MUzzY wrote:Turi je 'vamoima nas kojima je komp radi kako treba
Ajde evo ovakav dil, sledece nedelje, imam neke obaveze na faxu pre toga, a i taman da promenim zice i da podignem malo akciju, jer je sad ultra niska, i ponegde ima malo buzza
Dogovoricemo tacno vreme![]()
E pa Oleg svaka čast
A to Stanko uživaj u svojoj lepotici, ovo je instrument za ceo život, nadam se da ti neće pasti na pamet da prodaš ovu gitaru ikada
.
A to Stanko uživaj u svojoj lepotici, ovo je instrument za ceo život, nadam se da ti neće pasti na pamet da prodaš ovu gitaru ikada
Stvarno bez zamerke. Za domine 
@Nikola, nisam ni planirao, jer se ne bih upustao u ovako nesto
i ima par tih specificnih meni dragih detalja, tako da i ne znam kako bi to nekome drugome izgledalo.
@lenbb, cemu "sarkasticni" aplauz? Domine su ionako bilo rasparene, tj falilo je par komada i bile su neupotrebljive za igru.
I ako vama dvojici slucajno trebaju za inleje, javite se ima ih jos
P.S. cim budem skrpio neku svoju radionicu okusacu se ja ponovo u izgradnji instrumenata
@lenbb, cemu "sarkasticni" aplauz? Domine su ionako bilo rasparene, tj falilo je par komada i bile su neupotrebljive za igru.
I ako vama dvojici slucajno trebaju za inleje, javite se ima ih jos
P.S. cim budem skrpio neku svoju radionicu okusacu se ja ponovo u izgradnji instrumenata
Svaka čast kako je na kraju ispalo, pomislio sam da od ovoga neće biti ništa.
Svi hvale, sa razlogom, ja će evo reći da mislim da je ono S na glavi suvišno i
malo kvari estetski dojam glave. Drugu manu nisam mogao da nađem.
Bitno je da se što više svira, pa ti želim da valjano rabiš svoj instrument.
Svi hvale, sa razlogom, ja će evo reći da mislim da je ono S na glavi suvišno i
malo kvari estetski dojam glave. Drugu manu nisam mogao da nađem.
Bitno je da se što više svira, pa ti želim da valjano rabiš svoj instrument.
http://soundcloud.com/drasko-popovic/ob ... lorer-test

za sad aidio/video
mnogo mi se spava 
Oboss je jos jednom pokazao da je vrstan majstor i izuzetna osoba i ovom prilikom pozdravljam celu veselu ekipu koja mi je ovo vece ucinila jako lepim!

za sad aidio/video
Oboss je jos jednom pokazao da je vrstan majstor i izuzetna osoba i ovom prilikom pozdravljam celu veselu ekipu koja mi je ovo vece ucinila jako lepim!
Hajde nesto detaljnije o snimku. Kako je snimano i slicno...
kako i kroz sta je snimljeno ce verovatno muzzy da okaci cim uvati vremena , a ja cu iskoristiti priliku da se zahvalim cika muzzyju na gostoprimstvu i medovaci
probavasmo i poredismo sinoc par gitara ali zvezda veceri je bio explorer ( pa zbog njega smo se i okupili ). posto je moj posao na njemu gotov interesantno mi ga je bilo gledati i slusati iz druge ruke. naravno da nisam objektivan
ali mislim da se mogu pohvaliti ovim instrumentom kao veoma uspesnom gradnjom. komentari na svirljivost vrata i finese finisa su mi potvrda da sam ispostovao kako zelje stanka kao porucioca tako i standarde kvalitetnih instrumenata. elem punog srca odoh kuci . ako sam zbog cega zahvalam muzickom forumu onda je to sto sam zahvaljujuci njemu upoznao mnogo dobrih ljudi i muzicara a muzzy je u samom vrhu po obe kategorije. hvala i stanku na poverenju pri gradnji intrumenta i prilici da se dobro upoznamo.
Prvo da se zahvalim Mazija na lepom druzenju sinoc, mada sam ja bio nesto polu mrtav 
I naravno na snimku

I naravno na snimku
Ljudi ovo zvuchi izvrsno, bilo bi lepo da chujemo josh malo clean snimka, jer ovi utegnuti basovi neck magneta zaista zvuche vrlo fino.
Bravo za oboss-a!