pomoc
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
pomoc
mozete da mi date neke linkove za najbolje sajtove(srpske) za online kupovinu akusticnih,elek,bass gitara , bubnjeva ...

- mislim_stvarno
Re: pomoc
ne bih ja to radio, velika je sansa da ce te zavlaciti neko vreme, a onda reci jbg. prosetaj po radnjama i vidi sta ima.
-
nmg brate ja zivim u selu(daleko od grada) pa zato pitam za neki sajt da narucimmislim_stvarno wrote:ne bih ja to radio, velika je sansa da ce te zavlaciti neko vreme, a onda reci jbg. prosetaj po radnjama i vidi sta ima.
Najblizi veci grad mi je Leskovac ali msm da tamo nema nijedan guitar shop barem mi tako drug iz Leskovca kaze
- Haralampije
Najs!metal4ever wrote:brate ja zivim u selu(daleko od grada)

A do Nisa kad bi skoknuo?Tamo imas i mitros i mix i mjuzik haus i sta vec?Bolje druze isprobaj komad koji kupujes,nego na nevidjeno da narucujes.
- mislim_stvarno
e jbg sad.
sajt sa koga mozes da narucis : kupujemprodajem.com
ne, sad salu na stranu, mislim da mitros i musicmediacentar imaju mogucnost da salju, ali mmc ima malo gitara na lageru (u radnji), a na sajtu imaju vise nego mitros, pa sam zbog toga rekao ono prvo...
I dalje mislim da je bolje da nekako odes do nisa...
sajt sa koga mozes da narucis : kupujemprodajem.com

ne, sad salu na stranu, mislim da mitros i musicmediacentar imaju mogucnost da salju, ali mmc ima malo gitara na lageru (u radnji), a na sajtu imaju vise nego mitros, pa sam zbog toga rekao ono prvo...

I dalje mislim da je bolje da nekako odes do nisa...
sto se cimate i primate na ovakve teme bezveze? samo pogledajte gde je postovao korisnik i predjite na drugu temu.ovo je jos jedna od tih tema gde se clanovi foruma trebaju upljuvati da objasne nesto novim clanovima tipa kupovina gitare,a isti dodju zato sto im je dosadno,nemaju ni dinara u dzepu pa krenu sa pricom e ja kupujem gitaru pa sta je bolje ibanez grg170 ili grg270.uostalom metal4ever imas google koji ti moze odgovoriti na pitanje koje si postavio na ovoj temi.ili google ili search na ovom forumu.ima podebela tema sa iskustvom iz muzickih prodavnica,a i valjda ima jos njih mali milion gde se spominje da se gitare kupuju u mitrosu,mixu,artistu,KP itd itd.najlakse je doci na forum i samo otvoriti topic,a svakim danom forum je puniji sa ovakvim glupim topic-ima.