Dogovorili se @nebojshak, @guvnor i ja tj. dvizl da se nadju u zgradi Bigza, na Nebojshin poziv, dok ih jos Dersu nije izbacio iz zgrade, i da natenane isprobaju sve za cim im dusha ishte,( ali bez ulazakuharlemstairwaytoheavensmokeonthewater zvukova ) razno fuzzovlje, dileji, tremoli, wahi (wahovlja nije bilo al necemo zameriti), ostale custom pjedale i sl. I to se sve odigralo sinoc u periodu od 18 h-21h, i ovo su slike sa te prigode. Moram da napomenem da zgrada Bigza izgleda veoma drazesno u nocnim satima, puna mracnih hodnika, liftova kao iz horor filmova i nepoznatih zvukova na svakom koraku. Zezam se malo

Usput da se zahvalim veoma prijatnom gosn.@Nebojshaku na drazesnom gostoprimstvu, pivu i casici razgovora, i naravno @guvnoru na drazesnoj prezentaciji njegovih jelte pjedala i zvukovima koje je tom prilikom ispustao iz njegovog Robert Cray strata.

Mislim da je svako pokusao da ostalima dochara ono na sta se najvise nadrazuje, Nebojsha na Ratt-a, Guvnor na Fulltone 70 Fuzz i ja na of kors custom Mesa Dr.Boogie emulaciju.

Probao sam i cuvenog Dzhersona i moram da kazem da je to def gitara kakve se vishe ne prave, najbolje iz kasnih 70-tih na fazon najboljih Yamaha i Ibaneza iz tog perioda, teska i sa plenty of sustain. Mislim da se to posebno videlo kad sam se ozario svirajuci Dr.Boogey na njoj uz kompresiju na kabinetu koji je poceo da brekce. Btw Bassman sasvim lijepo podnosi heavy gain gadgete

I dogovoreno je da ovakav susret uprilichimo sto je skorije moguce opet uz kvorum
Slikice su sa mobilnog, ne zamerite. Cheers