MaxOnBass wrote:cisto da dodam, AKG IP-2 su jako dobro resenje.. monitorske in ear sluske koje nisu nesto skupe (oko 65 jura) a rade posao lepo.. ja ih koristim na svakoj svojoj svirci, ma koliko mala ili velika bila i skroz mi je vrh.
Kapiram da su super, one su u klasi Sennheiser CX-300, koje sam proba par puta, ali samo slušanjem muzike. Fantazija od sluški.

A nisu skupe, oko 5500rsd, zavisi gde ih nađeš.
MaxOnBass wrote:Baba Slim, to malo Behringerovo ***** ne moze nista drugo osim problema da napravi.. idi fino uzmi powerplay 4700 ili 8000 (zavisi koliko izlaza ti treba) ili makar MiniMon800 (koji je shit ali radi pos'o). Mi imamo ovo
http://www.behringer.com/EN/Products/HA8000.aspx, stoji nam u reku sa skretnicom i snagasima i mnogo olaksava zivot

Od samog početka sm imao na umu powerplay 4700, ali sam ono malo govance uzeo kao jeftino rešenje, što se ispostavilo kao nikakvo rešenje. For the time being sam odustao od ideje o in-ear monitoring zbog svih problema koje sam detaljno naveo na prošloj strani. Ali zato sve intenzivnije razmišljam o čepovima.
Probao sam ih na jednoj probi nešto ovog tipa (samo imaju 3 ''sloja'')
Plivačke Speedo čepove, imam ih odavno iz nekih drugih razloga, i mogu reći da utisak nije toliko katastrofalan koliko sam očekivao.

Skine visoke, naravno, ali i sveukupnu glasnoću, čak bas i bubanj i više nego što bih hteo, a sam sebi čak bio preglasan u odnosu na bend, jbg, stojim pored svog pojačala. Jedino što je glupo što je onda otežana komunikacij u bendu, pa ne vidim sebe baš da vadim čep i da pitam stalno - Šta? Šta...? pa da vraćam nazad...

Ali videćemo... Možda je to navika koju bi bilo veoma korisno steći...