супер ово изгледа, чекамо даље!
Moja izrada gitarskog kabineta 2x12 step by step
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Moja izrada gitarskog kabineta 2x12 step by step
волим да читам овакве приче мајсторске
- tyler durden
- MF veteran
Da li mi veruješ da sam to tražio kao lud, i nigde nisam mogao da nađem. Hteo sam neki ovako.Bobi wrote:Super izgleda, svaka cast na entuzijazmu. Jab' koristio neki snejkskin skaj/toleks da istera ljudima oci dok sviram
http://www.mojotone.com/amp-parts/Tolex ... Tolex-54-W
http://www.mojotone.com/amp-parts/Tolex ... Tolex-54-W
U jbt ovaj crveni izgleda mnogo dobro
Dao si mi ideju sad...
Dao si mi ideju sad...
- tyler durden
- MF veteran
Evo danas sam izbušio rupe za zvučnike. Ofarbao prednju ploču, i montirao preostali hardver.

Moji drugari su konstanto pokušavali da mi pomognu. Jadni su toliko mokri i prljavi od snega, da izgledaju katastrofa....

I evo kako na kraju to izgleda. Ja sam prezadovoljan. Iskreno, ne mogu da verujem da mi je ovako dobro ispalo. Mnogo sam srećan.

Moji drugari su konstanto pokušavali da mi pomognu. Jadni su toliko mokri i prljavi od snega, da izgledaju katastrofa....

I evo kako na kraju to izgleda. Ja sam prezadovoljan. Iskreno, ne mogu da verujem da mi je ovako dobro ispalo. Mnogo sam srećan.

Ala si ga sklopio, svaka ti cast!

Fino izgleda. Sta ces za grill?
- whosyourdaddy
a sta ces od premaza?!?Funkomat wrote:Fino izgleda. Sta ces za grill?
Cuj sta ces... ccc... Prvo se to slaninom treba premazati, onako masTno.whosyourdaddy wrote:a sta ces od premaza?!?Funkomat wrote:Fino izgleda. Sta ces za grill?
Svaka cast za box, izgleda lepo, samo jos resetku da turis, k'o sto rece Funkomatic.
- tyler durden
- MF veteran
još malo se premišljam...prvo sam hteo da kupim one okvire za zvučnike, i samo njih da stavim, ali mi je kolega sa foruma, faks, ponudio da mi da, mrežu sa filtera za vazdu na autobusu, koji je ta potpuno ista stvar, i da stavim preko cele prednje strane onda to, kao gril 
Da ne zahvaljujem svima ponaosob, hvala svima vama na pohvalama
Da ne zahvaljujem svima ponaosob, hvala svima vama na pohvalama
- SinSkinner
Svaka cast Gojko
+1 za metalnu mrezu, sa malo vecim razmakom cab bi bio na fazonu Mesa Boogie Vertical 2x12 http://img600.imageshack.us/img600/2506 ... rtical.jpg
+1 za metalnu mrezu, sa malo vecim razmakom cab bi bio na fazonu Mesa Boogie Vertical 2x12 http://img600.imageshack.us/img600/2506 ... rtical.jpg
Nikako metalni gril. Fuj!
uskoro 
odvratno vreme ovih dana,pa ne moze bas da se radi.
box izgleda vrhunski. siguran sam i da tako radi

odvratno vreme ovih dana,pa ne moze bas da se radi.
box izgleda vrhunski. siguran sam i da tako radi
Brate svaka ti chast extra si odradio izgleda skroz shmekerski 
Da sam na tvom mestu ja bih to ostavio bez grill-a, nekako ovako kad pogledam sliku box-a uopshte mi ne ide tu neki grill, toliko si ga macanski sklopio i ove membrane se tako kul presijavaju na svetlu, a i nece ti grill nishta posebno zashtiti zvuchnike
Da sam na tvom mestu ja bih to ostavio bez grill-a, nekako ovako kad pogledam sliku box-a uopshte mi ne ide tu neki grill, toliko si ga macanski sklopio i ove membrane se tako kul presijavaju na svetlu, a i nece ti grill nishta posebno zashtiti zvuchnike
Ovo prokleto odlično izgleda.
Malo je teško za poverovati da ti je ovo prvi graditeljski poduhvat. Nema dalje.™
Što se grill-a tiče, ja ne bih ostavljao box ovako, bez njega. I, po meni, bila bi dovoljna i najobičnija crna tkanina za presvlačenje zvučnika, mislim da bi izgledalo krajnje elegantno.
I naravno, Fight Club na polici sa DVD-ovima.

Što se grill-a tiče, ja ne bih ostavljao box ovako, bez njega. I, po meni, bila bi dovoljna i najobičnija crna tkanina za presvlačenje zvučnika, mislim da bi izgledalo krajnje elegantno.
I naravno, Fight Club na polici sa DVD-ovima.