Bronco
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Bronco
Da li neko poseduje, ili da li je makar ozbiljnije imao prilike da isproba Squier Bronco bas, i da li ima štogod da kaže o istom? Ne trebaju mi primeri sa neta, znam sve specifikacije, znam sve dimenzije, materijale, delove, klipove sa youtube i tome slično. Dakle ništa second hand, samo direktno iskustvo mi znači. Dakle... are you experienced? 

Re: Bronco
ne mogu ti pomoci, al ja sam svirao fender musicmaster bass i nije los, samo je za krljaze trzalicom. znaci, skvajer dzez je bolji (meni bio).
e, pa bronco je skoro pa ista stvar i ne verujem da je narocito bolji... mada musicmaster ima gitarski pikap, mozda bronco ima bolji.
e, pa bronco je skoro pa ista stvar i ne verujem da je narocito bolji... mada musicmaster ima gitarski pikap, mozda bronco ima bolji.
Svirao sam ga ja u Balkan musicu, ov' kod nas. Ima bas onaj ton sto mi se ne svidja + short scale je, agathis telo, single coil pickup itd.
Ako ciljas kad kupis klincima, nije losa investicija za pocetak. Ovako... ne bi' ga preporucio. I, k'o sto andrej rece, vise je za trzalice nego za prste.
Nema definicije kad sviras prstima, mrljavo je nekako. Valjda me kontas.

Ako ciljas kad kupis klincima, nije losa investicija za pocetak. Ovako... ne bi' ga preporucio. I, k'o sto andrej rece, vise je za trzalice nego za prste.
Nema definicije kad sviras prstima, mrljavo je nekako. Valjda me kontas.

jel to bas za onaj bend sto pravis? 

Upravo sam ga zato gledao. Ne može kraća skala od ovoga, a i cena je smešna. Taman da deca imaju zanimaciju.MetalFunk wrote:Ako ciljas kad kupis klincima, nije losa investicija za pocetak
Da, predpostavljam, pošto nikad nisam voleo short scale basove, rekao bih da svi imaju makar sličan problem.MetalFunk wrote:vise je za trzalice nego za prste.
Nema definicije kad sviras prstima, mrljavo je nekako
Oops, lapsus.
"Ako ciljas DA kupis klincima."
Stvarno nije losa investicija za to. Taman da se prstici polako "izlome". Moli se da ti klinci ne dobiju GAS.
Srecno sa davanjem pocetnih lekcija, i da ih vidimo jednom u bendu sa tobom.

"Ako ciljas DA kupis klincima."
Stvarno nije losa investicija za to. Taman da se prstici polako "izlome". Moli se da ti klinci ne dobiju GAS.

Srecno sa davanjem pocetnih lekcija, i da ih vidimo jednom u bendu sa tobom.

Ja sam blagosloven s dovoljno klinaca da mogu da imaju sopstveni bend, neće valjda s matorim prdonjom da sviraju
Za sada imamo jednu uspešnu gitaristkinju, jednu klavijaturistkinju u pokušaju, možda jednog bubnjara, a ima i svakojakih vokalnih potencijala... Za baby punk na koji su se navukli, ovaj bi Bronco sasvim radio posao. No videćemo...