Ok, nije problem, dobro da smo se razumeli

@MF, laza
Jos jednom, ako ste raspolozeni da sviramo nesto zajedno (isto vazi i za ostale basiste na forumu) ja sam uvek za

Evo, narednih nedelja ne mičem se iz Beograda, raspust je, u mom vrlom VIS-u ne radi se ništa... Slobodan sam i raspoložen za bassističko druženje i svirku.pax404 wrote:[...] Jos jednom, ako ste raspolozeni da sviramo nesto zajedno (isto vazi i za ostale basiste na forumu) ja sam uvek za
laza wrote:Evo, narednih nedelja ne mičem se iz Beograda, raspust je, u mom vrlom VIS-u ne radi se ništa... Slobodan sam i raspoložen za bassističko druženje i svirku.pax404 wrote:[...] Jos jednom, ako ste raspolozeni da sviramo nesto zajedno (isto vazi i za ostale basiste na forumu) ja sam uvek za
Ja sam tu od polovine avgusta, kakvo je tvoje stanje tada?laza wrote:Evo, narednih nedelja ne mičem se iz Beograda, raspust je, u mom vrlom VIS-u ne radi se ništa... Slobodan sam i raspoložen za bassističko druženje i svirku.pax404 wrote:[...] Jos jednom, ako ste raspolozeni da sviramo nesto zajedno (isto vazi i za ostale basiste na forumu) ja sam uvek za
U međuvremenu sam zaglavio bolnicu, ali sad me evo pustiše na vikend, a uskoro ću valjda izaći for good.pax404 wrote:Ja sam tu od polovine avgusta, kakvo je tvoje stanje tada?
Uf, nadam se da nije nista mnogo ozbiljno. Ja sam tu za par dana, krecem da spremam ispite, ali naravno da mogu da odvojim vremena za svirkulaza wrote:U međuvremenu sam zaglavio bolnicu, ali sad me evo pustiše na vikend, a uskoro ću valjda izaći for good.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests