da li je ovo lepa ponuda????
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
-
da li je ovo lepa ponuda????
zanima me da li je ovo ok ponuda uzimajuci u obzir cenu i kvalitet?
http://www.limundo.com/kupovina/Muzicki ... om/2298882
http://www.limundo.com/kupovina/Muzicki ... om/2298882
Re: da li je ovo lepa ponuda????
to ti je 'nako...
gitara ima 2 magneta, to je pisao neko ko se u bas razume ko ja u pletenje. pojacalo koliko god bilo dobro/lose nece ti sluziti nicemu osim da sviras kod kuce a da se bar malo cujes. to je sve kad se sabere skroz pocetnicka varijanta, iako ne znam ovaj model bassa pa mozda me neko i ispravi. cena je tako lepo okrugla, prosto mami da se skine jos par hiljadica
aj ziveli i srecno

gitara ima 2 magneta, to je pisao neko ko se u bas razume ko ja u pletenje. pojacalo koliko god bilo dobro/lose nece ti sluziti nicemu osim da sviras kod kuce a da se bar malo cujes. to je sve kad se sabere skroz pocetnicka varijanta, iako ne znam ovaj model bassa pa mozda me neko i ispravi. cena je tako lepo okrugla, prosto mami da se skine jos par hiljadica
aj ziveli i srecno

- sirac-šunka
- vragolan
Taj bas nov ne bi smeo da košta više od 18000 RSD (trenutno nema da se kupi, izgleda), torba, kabli i stalak su ti oko 4000 RSD, pojačalo od 15w mož da se nađe od 10000 pristojno. To si tu ono maks cene u prodavnicama, sve ukupno dakle oko 32000 RSD. Obzirom da je sve ovo upareno već kako jeste, bez garancije iza koje stoji neka prodavnica, smatram da bi dobra ponuda bila 20000 RSD za sve, 25000, ne.
Kupiš ovo i sviraš dok se ne pojedu pragovi, onda napraviš fretles 
Za pojačalo se ne bih složio, mali kombić uvek treba imati u kući za fiskulturu - što manji to bolje.
Doduše meni pojačalo spava u kafani pošto me mrzi da ga vucaram kući, a nemam ni mesta pošto zauzima tri kvadrata prostora, a to je mnogo na ovu krizu.

Za pojačalo se ne bih složio, mali kombić uvek treba imati u kući za fiskulturu - što manji to bolje.
Doduše meni pojačalo spava u kafani pošto me mrzi da ga vucaram kući, a nemam ni mesta pošto zauzima tri kvadrata prostora, a to je mnogo na ovu krizu.
Stagg mu nekako spada pod one "losije"...ne znam... ako imas kesha, kupi nesto bolje...te 4 u 1 prodaje po takvoj ceni se uglavnom ne isplate...
Nije neka dubokoumna misao al aj da kažem kad niko nije, sve što imaš uloži u neki što bolji bas za tu sumu para. Sviraćeš kroz komp, do trenutka da ti treba baš pojačalo skupiće ti se i nova gomilica para...
parker wrote:Nije neka dubokoumna misao al aj da kažem kad niko nije, sve što imaš uloži u neki što bolji bas za tu sumu para. Sviraćeš kroz komp, do trenutka da ti treba baš pojačalo skupiće ti se i nova gomilica para...

Ja sam 4 meseca svirao na suvo... Tako da, ovo sto kolega parker rece ti je najbolja solucija.

- jacopastorius
Mnogo ti je bolja varijanta (ako si pocetnik) da kupis nekog Ibaneza GSR180 ili GSR200 (100-150e su polovnjaci). Onda kupis sluske, jedan instrumentalni kabal i vezbas preko kompa u pocetku, dok ne skupis kintu za neko ozbiljnije pojacalce
.

Potpuna je budalaština sviranje instrumenta na suvo, ili preko kompa bez D.I. box-a.
Cope wrote:Potpuna je budalaština sviranje instrumenta na suvo, ili preko kompa bez D.I. box-a.
Izvini gospodine

Posto ne znas ekonomsku situaciju svake individue na forumu, mislim da je bolje da SHUT YO MOUTH.
Hvala, do vidjenja, prijatno.

P.s. Nije uopste. Razvijas preciznost i cistinu tona.

A kog tona ?
Izvini, ali između basa od 100 i 200 evra sigurno nema neke preterane razlike u zvuku, osim psihološkog momenta da je ovaj od 200 duplo skuplje plaćen, pa samim tim treba i duplo bolje da svira, zar ne. Može da se potrefi momenat da neko prodaje instrument višestruko vredniji za tu sumu - teoretski može da se desi, ali pitanje je kada, sutra, za godinu, dve...
Da li je neko probao taj Stagg? Ako jeste, rado ću da prihvatim da je loš, ako zaista jeste. Vrlo često sam bio svedok da instrumenti u rangu 100-200 evra (polovni) sasvim solidno rade.
Između instrumenta od 100 i 500 evra već ima razlike, ali na suvo će se možda čuti bolje ovaj od 100, stoga bih ja, bilo da sam bogat ili siromašan, i da imam nameru da počnem da sviruckam, ipak pre kupio ovaj od 100 evra. Pošto vidim da je teška ekonomska situacija, opet ne bih savetovao instrument od 500 evra kao prvi jer možda ni taj neće ispuniti očekivanja zahtevnog kupca - nismo bogati da kupujemo jeftine stvari.
Skoro sam probao jedan Prec iz 78. godine sa suvo, iz njega nikakav ton nije izlazio, gitara je najviše podsećala kao da je stajala u kanti masti ili loja. Kada sam ga ubo u pivi od 15W, nisam mogao da poverujem ušima šta se dešava, zamisli u Ampegu...
Da li je neko probao taj Stagg? Ako jeste, rado ću da prihvatim da je loš, ako zaista jeste. Vrlo često sam bio svedok da instrumenti u rangu 100-200 evra (polovni) sasvim solidno rade.
Između instrumenta od 100 i 500 evra već ima razlike, ali na suvo će se možda čuti bolje ovaj od 100, stoga bih ja, bilo da sam bogat ili siromašan, i da imam nameru da počnem da sviruckam, ipak pre kupio ovaj od 100 evra. Pošto vidim da je teška ekonomska situacija, opet ne bih savetovao instrument od 500 evra kao prvi jer možda ni taj neće ispuniti očekivanja zahtevnog kupca - nismo bogati da kupujemo jeftine stvari.
Skoro sam probao jedan Prec iz 78. godine sa suvo, iz njega nikakav ton nije izlazio, gitara je najviše podsećala kao da je stajala u kanti masti ili loja. Kada sam ga ubo u pivi od 15W, nisam mogao da poverujem ušima šta se dešava, zamisli u Ampegu...
Zamisljam... Ne mogu usima da verujem sta se desava...Cope wrote:nisam mogao da poverujem ušima šta se dešava, zamisli u Ampegu...
Čoveče, šta si se navrz'о na mene, izvini što sam napisao post, evo neću više...MetalFunk wrote:Zamisljam... Ne mogu usima da verujem sta se desava...Cope wrote:nisam mogao da poverujem ušima šta se dešava, zamisli u Ampegu...