Goticu na headstocku bih samo prelepio crnom izolirkom

Treba da znaš da je u pitanju onaj D profil vrata, najdeblji mogući.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Les paul HOHNER iz 1981 god. s koferom nije pravljen u mnogo primeraka. '' POPUST ''
Gitara radi nista losije nego Gibson jer imam gibsona! ! ! ! Bolji od svih gibson kopija: Ibanez itd. EPIPHONE-KINEZE-da ne pominjem i REPLIKE kao Gibson! ! ! Veoma dobar komad-REDAK! ! ! Ko nema para za Gibsona(vredi minimum pola Gibsona)ali ne Studio modela nego Custom-a. Vrat i telo NISU SRAFLJENI kao neki jeftiniji Hohner modeli, ZADNJA STRANA--POGLEDAJ SLIKU--nikad ni Gibson nije radio tako nesto! . . ovo je idealna prilika za ovakvu kvalitetnu gitaru. . . Slike govore. . . Struja je komplet Dimarzio: prekidac Switchcraft, potovi dimarzio, magneti su pre 6 god kupljeni Air classic(kao PAF )Vintage style . . Tad su kostali 95e komad-Na njima nema nalepnica sa oznakom vec je utisnut broj modela! ! ! Na volume potovima je odradjena elektronika kad smanjujete gitaru na drajvu zvuk ide u clean!
U zamenu dolaze u obzir Fender gitare. . . nemojte mi krsheve nudit ili neke gluposti-rucne radove . . STOP! ! !
Ova gitara ima dusu, kilometrazu svirki. . .30 god. nije malo!
ISKORISTITE PRILIKU! ! ! ! !
GITAR 700e bez kofera! ! ! -------- POPUST 600e
KOFER POSEBNO 100e. ! ! ! --------POPUST 80e
Na volume potovima je odradjena elektronika kad smanjujete gitaru na drajvu zvuk ide u clean!
Hehe 100 ljudi 100 cudiMilanares wrote:E vidiš ja bih turao bigsby, u neck GFS Mean 90, u bridge Dream 180. Pragovi ko pragovi, kaže čoek brušeni ali to se menja...
Goticu na headstocku bih samo prelepio crnom izolirkom![]()
Treba da znaš da je u pitanju onaj D profil vrata, najdeblji mogući.
Odlicna kolekcija... Mislim da ce ti nuditi sve i svasta u zamenu ali kesa nekako slabo, i ako ga bude pokusace da skinu cenu u startu 700e... Meni su za Music Man Steve Morsa nudjene svakakve gluposti!tyler durden wrote:okačio sam oglase za moja dva PRS-a, nemoj da me pljujete odmah, okačio sam čisto da vidim, ima li interesenata, pošto će mi možda trebati neka kinta u budućnosti. Pa stoje sa malo jačom cenom (realnom), ali jaka za nas. Čisto ako se proda, proda se......
xspaceman wrote:meni je za pedalicu nuđen i tatoo!
gde je to za 150?nikolic025 wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Klik-kla ... ter_id=140
Hihihehe..
U radio-elektro 150din i koliko masivnije i jace izgledaju,a kaze covek da ih iz nisa i narucuje...neka ih on dobije za 70-80din...A ovi gore su smesni,koliko su im tanke zice na kojima se lemi,da nije ni za sta ozbiljno,bar mislim...
I meni za magnetxspaceman wrote:meni je za pedalicu nuđen i tatoo!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest