Stanko wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Roland-C ... -oglas.htm
ili mozda cak i micro cube zbog efekata (da ga ne kacis na komp

), ja sam odusevljen tim pojacalima. I stvarno za sobu za vezbanje ti ne treba nista jace od toga.
micro sube za 4 zvucnika mislim da ti ne nudi nista preterano bolje, a dosta je skuplji

i juri tranzistorca polovnog, nista njima ne fali, vecina ih rabi godinu-dve u sobi pa proda, a cena im je mnogo povoljnija nego novo da uzmes.
Plus uz ovo prvo ti ostane i za neku pedalicu

60 - dakle 50 evra

Od ovoga mislim da nema jeftinije. Generalno meni se ova nova serija Cubova ne dopada, ali radi posao. Staru oranž seriju 60W je malo teže naći da su očuvani komadi, i svi su sigurno preko 150 evra, i imaju problema sa zvučnikom koji hoće da proprdi jer ih obično koriste profesionalci, jer ih ne gase. Tu je onda trošak još stotinjak evra za neki Eminens. Po meni sve to konkretnije radi od ovih novih kineskih.
Vlasnik sam jednog Cuba od 30W (kineskog), i generalno mi vrši posao po kući, za nošenje na probe, jedino mi se ne dopada što je stalno pod sintetikom - efekti su uvek uključeni i samo može da se bira mod. Sviđa mi se kako radi kompresor. Na svirci (kada se koristi roland preamp), izlazi nešto upotrbljivo ali mene to ne zadovoljava.
I da dodam na kraju - ja sam čovek seljak i volim sirov, konkretan, i ne mnogo procesiran zvuk, tako da je opet u pitanju stvar ukusa...
ps. Mislim da je ovaj od 15W gitarsko pojačalo.