e sad,slobo brate,neka bude da jeste

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ok pojacalo, al sto ti je dobra ova farba!muki17 wrote:
Interesantno, meni TS808 radi dosta masnije od sd-1 na Marshalu (doduse full lampa), tj. manje je ostar...muki17 wrote:ma imao ja sd-1,sluzio mi za boost,i nije los,ali kao sto kazes,tanak jena marshallu,taman toliko boostuje signal,popuni ga,i nije ostar kao sts9(pricam za marshall avt50) ,ali sad ne znam kako ce se pokazati sa fenderom..Jel ima neko iskustva sa guvnorom 2?
btw thanks rax i bozo
A za boju je diskutabilno-nekom lepa ,nekom ne,ali stoji da je bas upadljiva
Meni je stock eminence, i ima gomilu visokih, i kada ga budem menjao, obavezno cu da stavim zvucnik sa manje visokih, jer ovako ume da bude bas ostar zvuk, posebno na drive kanalu....naravno, ts9 to sve blago zamuti, i onda je zvuk super, tako da stvarno, sto se bluz svirke tice, nikakvih zamerki nemammuki17 wrote:ahhahaahhaha,nije trile to sto mislis,jeste satch otac,ali zna se sta se cepa kroz fender-fendere sad,jel nisi menjao zvucnik? nisam probao eminence,ali ovaj rola kod mene obiluje sa visokima,i prijatan je,bas je taj stivi rej ton..
Probaj ovo ako te ne mrzi.muki17 wrote:Siki,imam super ts9,ali pozajmio drugu,da je ganja na svirkama,pa nece biti neko vreme u mom posedusad trazim neko privremeno resenje,kao guvnor 2,bad monkey,sd-1, i to...
![]()
e sad,slobo brate,neka bude da jestefuldrajv ima da legneee..
Deluje zanimljivoDersu Uzala wrote:Probaj ovo ako te ne mrzi.muki17 wrote:Siki,imam super ts9,ali pozajmio drugu,da je ganja na svirkama,pa nece biti neko vreme u mom posedusad trazim neko privremeno resenje,kao guvnor 2,bad monkey,sd-1, i to...
![]()
e sad,slobo brate,neka bude da jestefuldrajv ima da legneee..
http://www.duncanamps.com/technical/bluesdeluxe.html
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest