Štimeri (Tuneri) za gitaru, iskustva itd...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Štimeri (Tuneri) za gitaru, iskustva itd...
Ne, tvoj je kao GA30 koji se više ne pravi, ni GA1 ni GA30 nemaju output, a ostale funkcije su iste.
Ja isto, samo treba skupiti kintu
Ajd ako oces mzoemo postarinu da delimo...theTrooper wrote:Ja isto, samo treba skupiti kintu
Bese na guitar fetishu napisu manju vrednost da ne bi carinili?
Ocu i ja! Kada god se dogovorite, nije frka. 

Da li iko ima računicu koliko to na kraju izađe? Tridesetak dolara je vrlo povoljna cifra, ali koliko dođe sa ostalim troškovima? I koliko se ušpara ako se poruči više komada, kada se transport i carina podele?
na 1 komad postarina je 18$Kristijan wrote:Da li iko ima računicu koliko to na kraju izađe? Tridesetak dolara je vrlo povoljna cifra, ali koliko dođe sa ostalim troškovima? I koliko se ušpara ako se poruči više komada, kada se transport i carina podele?
na 2 - 25$
na 3 - 32$
na 4 - 39$
Znaci jos 10ak $ ako zajedno porucujemo po komadu...
Carina/porez combo je dodatnih 30% na celu sumu (vrednost stimera + shipping), ali cesto gospoda sa guitar fetisha napisu manju vrednost i onda prodje ne ocarinjeno. Toliko ja znam

E da, to je bitno, da nas ne ispadne na kraju ko da kupujemo TU - 2 u Mitrosu! 
MIslim, cenim da je TU-2, ako nista drugo, provereniji...

MIslim, cenim da je TU-2, ako nista drugo, provereniji...
hehe istina, po mom proracunu u najgorem slucaju
40$ stimer + 10$ postarina + 15$ porez/carina = 65 $
a gugl kaze
65 US$ = 46.4783697 Euros
40$ stimer + 10$ postarina + 15$ porez/carina = 65 $
a gugl kaze
65 US$ = 46.4783697 Euros
Ne bih da kvarim optimizam, ali šta misliš da, ako carinik otvori pakovanje i vidi, recimo, 5-6 tjunera, da neće da pomisli da to ipak vredi malo više nego što ti tipovi mogu da napišu. Jel' znate uopšte koja je to donja granica za ne-carinjenje?
Pa ne ali ako umesto 160$ dolara pise 100 ili 80 ne moze da odmogneeg303 wrote:Ne bih da kvarim optimizam, ali šta misliš da, ako carinik otvori pakovanje i vidi, recimo, 5-6 tjunera, da neće da pomisli da to ipak vredi malo više nego što ti tipovi mogu da napišu. Jel' znate uopšte koja je to donja granica za ne-carinjenje?

2/3 cene TU-2... Nije los dil! 
A, oper, ovaj mi deluje bolje odradjen nego Behringer...
Sto se donje granice tice, nemam pojma!

A, oper, ovaj mi deluje bolje odradjen nego Behringer...
Sto se donje granice tice, nemam pojma!

Pa dobro, kako Stanko reče - 15 $ carina, to mu i jeste trećina vrednosti, šta god da piše na kutiji i šta god da carinik sračuna ne bi trebalo da bude preko trećine vrednosti.
A 46 evra je i dalje mnogo lepše od 80 evra, tako da je ovo i dalje daleko povoljnija kupovina od Bossa.
A 46 evra je i dalje mnogo lepše od 80 evra, tako da je ovo i dalje daleko povoljnija kupovina od Bossa.
Ja mislim da je to sasvim fin dil, jeste da nema mogucnost da napaja druge pedale kao boss ili pitchblack, ali meni to iskreno i ne treba.
True by pass je, i sto sam nasao po stranim forumima, ljudi kazu da dobro radi.
Cini mi se da ga je Nebojsak uzeo, pa bi mogao i on da nam kaze dal se isplati
True by pass je, i sto sam nasao po stranim forumima, ljudi kazu da dobro radi.
Cini mi se da ga je Nebojsak uzeo, pa bi mogao i on da nam kaze dal se isplati

gfs stavlja uvek cenu 10usd. cak i kad je u pitanju kutijetina neka, sa milion stvari unutra. pitajte ove koji su porucivali. NikolaNis je porucivao delove za moju gitaru i tako je bilo.