Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Dobar je guvnor pogotovo sa singlovima radi mnooooogooooo bolje nego dzek
Imao dzek prodao pa kupio gv2 razlika je kao nebo i zemlja. Gv mu dodje kao neki jcm 800 sa dosta srednjih, malo mu mozda zafali visokih al se i to nadomesti odlicnim eq-om na pedali. Baseva i srednjih ima koliko pozelis. Meni sa stratom funkcionise odlicno.

JA
+

*

Slike su "malo" vece,jbg
+

*

Slike su "malo" vece,jbg

- mislim_stvarno
jbt imamo isti komad opreme
Samo sto sam ja sa svog bencha skinuo ove dodatke za noge, i ove druge koje nikad nisam umeo da koristim, a nalepnice nisam ni dobio.
cestitke dimo

cestitke dimo

'Ladno imam isti mač i čekić. Samo nemam istu muskulaturu pa ne mogu da ih podignem. Ali izgledaju fenomenalno u dnevnoj sobi pored troseda. Gosti eksiraju vrelu kafu i beže kroz prozor.
od svih sprava koje imam neam nista konkretno za noge.do skora sam tereo devojku na krke djake da je dizem iz cucnja ,ali posto me ostavila
zalim sto nemam tako nesto za noge!

ovo je najbolja stvar ikada,zovu ga mini gladiator,pogadja od trbusnjaka,preko ramena do tricepsa i podlaktica! ali naravno ne ko onaj na topshopu sa oprugama,nego bas ovaj ,naravno pravilan rad,meni 3x10 izaziva takve upale misica da ne mogu da ustanem iz kreveta po 3 dana xD

ovo je najbolja stvar ikada,zovu ga mini gladiator,pogadja od trbusnjaka,preko ramena do tricepsa i podlaktica! ali naravno ne ko onaj na topshopu sa oprugama,nego bas ovaj ,naravno pravilan rad,meni 3x10 izaziva takve upale misica da ne mogu da ustanem iz kreveta po 3 dana xD
Hehe.Ja nista ne skidam.Ono za noge je dobro kada radis kontra kosi benc,ne da ti da skliznes.Samo ih uglavis.A ono sa strane je isto dobro za grudi.Ok je sprava.Nije bas neki kvalitet ali moze fino da se vezbamislim_stvarno wrote:jbt imamo isti komad opremeSamo sto sam ja sa svog bencha skinuo ove dodatke za noge, i ove druge koje nikad nisam umeo da koristim, a nalepnice nisam ni dobio.
![]()
cestitke dimo
- mislim_stvarno
pa, taj deo za noge je dobar za noge
ali ja za noge radim baciklu, a ovi sa strane su previse uski i neprakticni, bar meni, ovo je bolje:

aj sad ,zivis u beogradu ,studiras verovatno nemas mnogo vremena,ogranicen prostor,ali ovo svako leto radim,u okviru pripremnog perioda pred sezonu...
http://www.youtube.com/watch?v=-9025ANdT6A
jebes misice,oni dodju sami od sebe,ovo je sto treba vecini,ja bar znam,posto leti slaninarim piijem pivo po ceo dan,prebacim 100ku,ali posle od 1. avgusta do 1.sep sam u normali. a gledaj uvek neku rekraciju fuzbal ,basket,teretana usporava mnogoo ,posle kad kecas nesto nemas tu brzinu
jebes misice,oni dodju sami od sebe,ovo je sto treba vecini,ja bar znam,posto leti slaninarim piijem pivo po ceo dan,prebacim 100ku,ali posle od 1. avgusta do 1.sep sam u normali. a gledaj uvek neku rekraciju fuzbal ,basket,teretana usporava mnogoo ,posle kad kecas nesto nemas tu brzinu

- Haralampije
A drugari pa nije fer,moju lopticu su svi zezali i pljuvali,a sad se niko ne javlja da kaze da su ovo nepotrebne sprave za muziciranje i da je pravo cudo da generacije pre nisu naokolo setale grbave i kljakave bez mini gladiatora i i bencha.kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeee
Niko ne voli moju lopticu.
za bench,ko ima prostora

Da,zaboravih da kazem da je dobro i za noge
Malo jeste neprakticno ali bucice nemam.Ma posle ravnog,kosog i kontra kosog ta vezba mi i nije bas porebna.
Born_dead to je tzv kardio trening.I to je super.Nema misica dok se ne skine salo,a trcanje,biciklizam,plivanje su za to majka.Ali za ono sto ce da se vidi ispod sala tu je teretana majka

Born_dead to je tzv kardio trening.I to je super.Nema misica dok se ne skine salo,a trcanje,biciklizam,plivanje su za to majka.Ali za ono sto ce da se vidi ispod sala tu je teretana majka

Ja nista nisam rekao za tvoju lopticu,bio sam neutralanHaralampije wrote:A drugari pa nije fer,moju lopticu su svi zezali i pljuvali,a sad se niko ne javlja da kaze da su ovo nepotrebne sprave za muziciranje i da je pravo cudo da generacije pre nisu naokolo setale grbave i kljakave bez mini gladiatora i i bencha.kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeee
za bench,ko ima prostora

- mislim_stvarno
letos sam presao 1100km na biciklu po sremu i beogradu, i jedva cekam da dodje bolje vreme, a do tada, tegovi, cisto da se nesto radi...Born_Dead wrote:aj sad ,zivis u beogradu ,studiras verovatno nemas mnogo vremena,ogranicen prostor,ali ovo svako leto radim,u okviru pripremnog perioda pred sezonu...

ja sam dokazao jednom da teretana nije merilo snage kada sam igrao neku utakmicu protiv neki sminkera,baja triceps ,biceps,podvrnuo rukave,ono zgodan momak(bas do jaja napucan,okrenuta piramida bukvalno),iskreno,ali sta ce njemu to kada sam mu dva puta usao u duel nisam ga osetio,proso sam kroz njega.
sve je to lepo misici za ribice ono da se loze
ali ako ces da budes jak na delu idi cepaj drva,kopaj njivu,istovaruj cement,tovari ugalj,treniraj dzudo,treniraj americki fudbal,ragbi,ako te ne mrzi rukomet,neki muski sport ,ono trcanje i snaga istovremeno 
sve je to lepo misici za ribice ono da se loze

Ma nemam ja trip da se "napucam".Nego cisto neka definicija
Inace svako leto ja i drugar iscepamo 70,80m drva,a od toga 20m isecemo i natovarimo iz njegove sume.Naravno tad pozovemo jos par ortaka u pomoc,neka gajba piva i udri