Stanko wrote:Vidimo se tada ondaNyarlathotep wrote:da podsetimo samo na cert u sledeći četvrtak.![]()
TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
Ko ide veceras, niko od moje ekipe ne ide, pa zelim da se besramno privalim nekom

Ja ću se potruditi da dođem, no kako sada tek idem da spavam ne znam hoću li uopšte biti funkcionalan.Stanko wrote:Ko ide veceras, niko od moje ekipe ne ide, pa zelim da se besramno privalim nekom![]()
ssmc wrote:Ja ću se potruditi da dođem, no kako sada tek idem da spavam ne znam hoću li uopšte biti funkcionalan.Stanko wrote:Ko ide veceras, niko od moje ekipe ne ide, pa zelim da se besramno privalim nekom![]()
dolazimo dusan i ja veceras.
- BaalBehrit
Dolazim i ja, verovatno, imam da šljakam ujutru, nadam se da će početi do 22:30h. 
See you there dudes 
Dolazim i ja sa rtakinjom.. Bajdvej, jel se zna bar otprilike kad ce da pocne?
Ja se nesto razboleh pre neki dan, al cu videti kakav sam do veceras pa mozda i dodjem
Pokidali ste momci sinoc, svaka cast!
Ovom prilikom bih zamolio nekog od clanova benda da mi posalje pp sa linkom za download albuma, ako nije problem...
Ovom prilikom bih zamolio nekog od clanova benda da mi posalje pp sa linkom za download albuma, ako nije problem...
Stvarno fantasticna svirka! [barem prvi deo, posle sam morao da idem
]
Thunderbird je seks, a koja je ona druga gitara? Posto izgleda i zvuci savrseno

Ne videh nikog sa foruma, doduse sam 20 minuta trazio Stanka pogledom, al njega nema
Thunderbird je seks, a koja je ona druga gitara? Posto izgleda i zvuci savrseno
Ne videh nikog sa foruma, doduse sam 20 minuta trazio Stanka pogledom, al njega nema
Hvala!nemirkv wrote:Pokidali ste momci sinoc, svaka cast!
Evo šaljem link.
Hehehe, hvala puno!Wook wrote:Stvarno fantasticna svirka! [barem prvi deo, posle sam morao da idem]
Thunderbird je seks, a koja je ona druga gitara? Posto izgleda i zvuci savrseno![]()
Bela đitra je Gibson Firebird a ona moja je Washburn WI64ND.
Što se tiče ekipe sa foruma, video sam ssmc-a i pričao sa njim pre koncerta, posle sam ga nisam video. Naravno bili su tu i drugari iz Consa.
e, jbg, ja ipah ne mogadoh doci...
+Hopkins+ wrote:Gibson Firebird
ocete jos nesto praviti u skorije vreme, ide mi se opet
- rock action
super je bilo, posebno one space drone sline (tm)