Warwick corvette standard ili Fender deluxe jazz????
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Warwick corvette standard ili Fender deluxe jazz????
Izvini jos samo da te pitam....posto vidim da si upoznat sa cenama......jel znas mozda koliko bi kostao W. Streamer LX da se naruci???? Kolika mu je cena??
Četvorožičani Streamer LX, Natural Oil, bi trebao da košta oko 1800 €.
Oko cena najbolje je da ideš na thomann.de i pogledaš, jer su kod nas manje-više toliko koliko je kod njih.
Oko cena najbolje je da ideš na thomann.de i pogledaš, jer su kod nas manje-više toliko koliko je kod njih.
ja bi uzeo ovaj vintidž strimer, naročito što ima bartolinije
da, vidis...to ne izgleda lose, jos je i NT, a oni su po pravilu skuplje varijante
ovaj drugi, jazz mi isto deluje odlicno, ali 1800 mi je malo preko cene koju mogu da platim....pogledacu, hvala momci na linkovima
ovaj drugi, jazz mi isto deluje odlicno, ali 1800 mi je malo preko cene koju mogu da platim....pogledacu, hvala momci na linkovima

Tja... kopipejst greska... Na trecem linku sam hteo da stoji ovo... http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-t ... _id=794410 . Nije ni F ni W, al kazu stare kuke da je jedna od najboljih Y!
U svakom slucaju, ako imas kes u rukama obrati paznju na oglase, svasta se lepo tamo pojavi.

ako je W u pitanju - polovni thumb ili polovni streamer I ili II. i ostane ti para k'o šaše.bassnoob wrote:Jel imas mozda ti neku ideju jos za do 1500 evra?
- jacopastorius
Ako ces rock i funk da sviras, 'ebes funk brez Jazz Bass-a
. Salu na stranu, ja licno volim jazz bass zvuk, ali mislim da bi ti Corvetta bolje posluzila za to sto trazis. BDV imas ih u razlicitim varijantama, bubinga ili jasen telo, aktivna ili pasivna elektronika, made in Korea su ovi novi. Opet, ako hoces Deluxe jazza, oni su sa aktivnom elektronikom tako da ne zvuce bas kao klasican jazz bas.........

potpisujem. jedina jamaha koja se meni dojmila. a dojmila mi se onako do jajaBozha wrote:Tja... kopipejst greska... Na trecem linku sam hteo da stoji ovo... http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-t ... _id=794410 . Nije ni F ni W, al kazu stare kuke da je jedna od najboljih Y!U svakom slucaju, ako imas kes u rukama obrati paznju na oglase, svasta se lepo tamo pojavi.