Megaretardirani duo

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

andrej]

Re: Megaretardirani duo

Post by andrej] » 26 Mar 2011, 23:44

pazi, ako sam gledas nesto, nikako se ne isplati tv gledati...

ne seri da je rada rapida bio doveo? rade je najveca legenda podgorice, jedini covek koji je uspeo da na jednom albumu (a teksta ima 2 strane a4 ukupno) u potpunosti skine mentalitet jednog grada. nije on glup lik, uopste. album je ODLICAN, nacisto je fanki!

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 26 Mar 2011, 23:58

ja ne znam kako je taj kesić opstao. sećam ga se u njegovo vreme Metropolisa, ama baš mi ništa nije bilo smešno. ono kad je imao plavu periku i naočale. koje njesra. a i sad vidim da nije ni metar bolji. spika mu je i manje više slušljiva, ali skečevi su nešto najdosadnije što sam gledao, u cilju da bude smešno. e da, i ona njegova fora "reklame. ko promeni kanal, dabogda mu (insert the most dumb thing you can here)"..tipa dabogda mu svirao kapetan miki u wc-u. i još gluplje od toga!

ivan ivanović je ok lik, ali ne deluje preterano autentično iako je osveženje u odnosu na 90% degenerika na tv-u.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 27 Mar 2011, 00:08

andrej] wrote:pazi, ako sam gledas nesto, nikako se ne isplati tv gledati...

ne seri da je rada rapida bio doveo? rade je najveca legenda podgorice, jedini covek koji je uspeo da na jednom albumu (a teksta ima 2 strane a4 ukupno) u potpunosti skine mentalitet jednog grada. nije on glup lik, uopste. album je ODLICAN, nacisto je fanki!
ma ne, rade nije glup, ali mislim da je potpuno lud, ako nije lud, onda je fenomenalan glumac ili se drogira intenzivno, cetvrtog nema:)

stalker:
pa da, kolko ja znam, njega bas ono fabrikuju, to je i on sam nesto pricao, ono bas je spajs grls fazon, smisljaju mu fore, oblace ga, dovode mu goste, istrazuju o gostima itd. on samo izadje i kenja. ko ce ga znati, mozda niko nece da se zajebava sa tim stvarima sam ili jednostavno nema ljudi koji oce to da rade... u sustini je ceo koncept zabavnog programa dosta propao i to ne kod nas vec u kosmosu:) dugo nisam naisao na nesto uspesno sto me zaintrigira i nasmeje onako bas posteno, a da nije nesto sautparkovsko, sto je samo po sebi problem i to veliki. ako ti moras da odes do najdubljih dubina govana i budes preostar, prevulgaran i sta sve ne da bi meni nesto bilo smesno, onda nesto nije u redu ili sa mnom ili sa celim svetom, a spreman sam da mislim da je ovo drugo:)
al ono, moguce je da je to samo ciklicnost na delu, sautparkizam ce pojesti sav ostali humor, onda cemo da se smorimo od toga, pa cemo da opet krecemo da furamo neki humor iz naftalina, pa tako sve u krug. ali postoji i mogucnost da je covek otisao u *****:)

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 27 Mar 2011, 00:17

Doolio wrote:...ali postoji i mogucnost da je covek otisao u *****:)
Yep.That sums it pretty nice.I ne zezam se.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Mar 2011, 00:20

Doolio wrote:
andrej] wrote:pazi, ako sam gledas nesto, nikako se ne isplati tv gledati...

ma ne, rade nije glup, ali mislim da je potpuno lud, ako nije lud, onda je fenomenalan glumac ili se drogira intenzivno, cetvrtog nema:)

stalker:
pa da, kolko ja znam, njega bas ono fabrikuju, to je i on sam nesto pricao, ono bas je spajs grls fazon, smisljaju mu fore, oblace ga, dovode mu goste, istrazuju o gostima itd. on samo izadje i kenja. ko ce ga znati, mozda niko nece da se zajebava sa tim stvarima sam ili jednostavno nema ljudi koji oce to da rade... u sustini je ceo koncept zabavnog programa dosta propao i to ne kod nas vec u kosmosu:) dugo nisam naisao na nesto uspesno sto me zaintrigira i nasmeje onako bas posteno, a da nije nesto sautparkovsko, sto je samo po sebi problem i to veliki. ako ti moras da odes do najdubljih dubina govana i budes preostar, prevulgaran i sta sve ne da bi meni nesto bilo smesno, onda nesto nije u redu ili sa mnom ili sa celim svetom, a spreman sam da mislim da je ovo drugo:)
al ono, moguce je da je to samo ciklicnost na delu, sautparkizam ce pojesti sav ostali humor, onda cemo da se smorimo od toga, pa cemo da opet krecemo da furamo neki humor iz naftalina, pa tako sve u krug. ali postoji i mogucnost da je covek otisao u *****:)
:1:

al znaš šta mi je najgore..
poslednje 2 sezone South Parka, su, bar po meni, oono...reciklirana vreća nečega.

Randy

Post by Randy » 27 Mar 2011, 00:20

ssmc wrote:
Doolio wrote:...ali postoji i mogucnost da je covek otisao u *****:)
Yep.That sums it pretty nice.I ne zezam se.
ma sace smak sveta ne brinite se :mrgreen:

SonicX

Post by SonicX » 27 Mar 2011, 03:13

Cortex wrote:Koji je fazon sa ijekavicom? Primetio sam to kao trend medju beogradjanima koji zhive u odredjenim delovima grada, kao da se shiri kao kuga.
:1:

Slash_Junior

Post by Slash_Junior » 28 Mar 2011, 17:22

Bolje to nego Pink(Grand-show i te gluposti)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 28 Mar 2011, 17:29

santana je opet u pmsu :)

Santana

Post by Santana » 29 Mar 2011, 13:53

Duane wrote:santana je opet u pmsu :)
Ne, bre, to samo kad popijem tri kafe i litar Kokakole (onako, s tri kasike secera da se razgazira) pa flesiram, ono kao Kornholio.
A i mesec izlazi iz cetvrte kuce, horoskop me zajebava nesto.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 29 Mar 2011, 14:42

ja mislim da je santana dersu

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 29 Mar 2011, 15:03

ma jok to je sharke :lol:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 29 Mar 2011, 15:50

I zašto ne Gigaretardirani?Ili tera ili eksa ili peta retardirani?Zašto baš giga....ili mega....kilo ovo-ono....

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 29 Mar 2011, 18:19

to otvara neka pitanja... ako kazem "miliretardirani", da li to znaci da su zapravo inteligentniji od proseka jer su otisli u minus ili da su ipak retardirani, ali samo malo?
Image

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 29 Mar 2011, 22:31

Ah ne,ako kažeš mili,mikro,nano ili piko,i dalje to nije negativno već je infinitezimalno malo....teži nuli....tako blizu a tako daleko reklo bi se....kao Srbija Estonija

Post Reply