Vidim da je jeftina, pa se pitam da li je dobra za pocetnike, ili, da kupim nesto skuplje... Ja bih naravno kako vreme prolazi kupovao sve bolje i skuplje gitare... Ali konkretno pitanje je kakva je OVA gitara za pocetnike... ja sam cuo da je crouzer dobar, ali nema neku reklamu....
Da li je dobra?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da li je dobra?
Hteo bih da kupim el. gitaru (ja sam pocetnik)... hocu da kupim ovu gitaru: http://www.mitrosmusic.com/proizvod/538 ... T-220-BKS/
Vidim da je jeftina, pa se pitam da li je dobra za pocetnike, ili, da kupim nesto skuplje... Ja bih naravno kako vreme prolazi kupovao sve bolje i skuplje gitare... Ali konkretno pitanje je kakva je OVA gitara za pocetnike... ja sam cuo da je crouzer dobar, ali nema neku reklamu....

- Deda Joksim
Re: Da li je dobra?
Ako si pocetnik i hoces da ucis, a planiras da ubuduce kupujes skuplje gitare, bolje kupi neku preko oglasa za 80ak do 100e.. Ima dobrih gitara po oglasima, ustedeces vise od 40ak evra, a za te pare mozes i neki efekat da nabavis, ili eventualno neko pojacalce.
- mislim_stvarno
ljudi hvale rooster gitaru iz ideje. za 50e, ne verujem da mozes da se zahebes. Iskreno ne mislim da ovaj cruzer moze da bude mnogo bolji od pevca, svakako ne 3 puta, a ostaje ti 100e da uzmes neki procesor ili neku slicnu zezalicu, ili da platis casove...
slazem se, pogledaj rooster u ideji... odlicna gitara, a mnogo jeftina
- Pentatonic
Ja ga imam i uporedjivao sam ga sa vise gitra u rangu do 200e i nije nista losiji, a kosta 4 puta manje. Ko sto mislim-stvarno rece, ostanu ti pare za jedno sobno pojacalo, kais, stalak i mozda neku pedalicu!
Rooster 
- Hotstepper
-1
kupi polovnu Yamahu Pacificu ako vec imash te pare, taman ti toliko dodje neka polovna. A posle je (shto je najbolje!) prodash je za isto toliko para kad je prerastesh.
A siguran sam da je bolja i od Roostera i Cruza..
kupi polovnu Yamahu Pacificu ako vec imash te pare, taman ti toliko dodje neka polovna. A posle je (shto je najbolje!) prodash je za isto toliko para kad je prerastesh.
A siguran sam da je bolja i od Roostera i Cruza..