Срећан даљи рад, ако будете у Новом Саду, сад знам да треба да дођем да вас чујем
TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
Људи, сјајни сте
Музика је освежавајућа и пуна неке врло кул енергије, сигурно је веома забавно на вашим свиркама. Али Илудијум Кју Трти Сикс Експлоузив Спејс Мођулејтр - где се тога сетисте, баш сам се насмејао јер мени константно то пада на памет, из мени непознатих разлога
И то ми је некако најпесма међу онима које имате на мајспејсу, вуче чак на неки слаџ-рок. И Голо Сунце је врло интересантно за слушање.
Срећан даљи рад, ако будете у Новом Саду, сад знам да треба да дођем да вас чујем
Риспекат 
toliko mi se sviđate da ću da se iscimam i napravim vam članak na Wikipediji (kao što sam uradio sa Draconic-om i Consecration-om)
keep it real
- Mithrandir
- MF veteran
Džabe sve to dok ih neko ne piratizuje na whatu 
Ej, hvala!zhille wrote:Људи, сјајни стеМузика је освежавајућа и пуна неке врло кул енергије, сигурно је веома забавно на вашим свиркама. Али Илудијум Кју Трти Сикс Експлоузив Спејс Мођулејтр - где се тога сетисте, баш сам се насмејао јер мени константно то пада на памет, из мени непознатих разлога
И то ми је некако најпесма међу онима које имате на мајспејсу, вуче чак на неки слаџ-рок. И Голо Сунце је врло интересантно за слушање.
Срећан даљи рад, ако будете у Новом Саду, сад знам да треба да дођем да вас чујемРиспекат
Bili smo u CK13 pre par meseci, ali biće uskoro nešto ponovo, nadam se...
A Illudium Q-36, hehehe, pa da, nekako je i nama to super forica, i njegovo iskonsko gađenje prema zemljanima i zemlji. Ima jedan super sempl iz crtaća sa Marvinom koji uživo puštamo pre te pesme a nismo mogli da ga stavimo na album zbog kopirajta.
Hehehe, obrisaće ti, nismo mi uopšte bitni da bi bili na Wikipediji.Stalker wrote:toliko mi se sviđate da ću da se iscimam i napravim vam članak na Wikipediji (kao što sam uradio sa Draconic-om i Consecration-om)![]()
keep it real
Nemoj se cimaš...
HahahaMithrandir wrote:Džabe sve to dok ih neko ne piratizuje na whatu
Sada je uspeh da te piratizuju, to je carski, konačno su pirati pobedili... Još malo pa smo na korak do idealnog
Ma manite se vi pirata, ocemo plocu+Hopkins+ wrote:HahahaMithrandir wrote:Džabe sve to dok ih neko ne piratizuje na whatu![]()
Sada je uspeh da te piratizuju, to je carski, konačno su pirati pobedili... Još malo pa smo na korak do idealnog
neće meni da obrišu, imam jednogodišnji i to dosta uspešan staž+Hopkins+ wrote:Hehehe, obrisaće ti, nismo mi uopšte bitni da bi bili na Wikipediji.Stalker wrote:toliko mi se sviđate da ću da se iscimam i napravim vam članak na Wikipediji (kao što sam uradio sa Draconic-om i Consecration-om)![]()
keep it real
Nemoj se cimaš...
manje-više ne brišu ni jedan članak koji nije subjektivan i koji ima validne reference
- Mithrandir
- MF veteran
Još jednom - hvala puno za sjajnu maju, fini ljudi! Jako mi je drago što smo se upoznali.
I da, Janko, gledaj da te ispite daš u junskom roku kako ne bi bilo problema sa turnejom
I da, Janko, gledaj da te ispite daš u junskom roku kako ne bi bilo problema sa turnejom
Ej hvala tebi!
Moraju da se daju ispiti u Junu, nema zaebancije
Aj pa neki put neko duže druženje da udarimo...
Moraju da se daju ispiti u Junu, nema zaebancije
Aj pa neki put neko duže druženje da udarimo...
- BaalBehrit
A i da ne rokne kiša ko ovaj put, srećom pa je PMF blizu. 
Hehehe, a baš sam mislio da će biti sunčano popodne, bleja i zezanje...
Evo jednog klipa sa koncerta u Gun Club-u, nije neki kvalitet, ali podnošljivo je.
Evo jednog klipa sa koncerta u Gun Club-u, nije neki kvalitet, ali podnošljivo je.
- rock action
malo sam se presvezio
Hahahaha, to su te epske izjave
Kao i "Negde na pola flaše me uvek uhvati neka euforija, nemam pojma zašto..."
Kao i "Negde na pola flaše me uvek uhvati neka euforija, nemam pojma zašto..."
- rock action
haha mora da se napravi neka knjiga utisaka, da se ne zaboravi
Temple of the Smoke u ponedeljak 18. Aprila oko 15h u okviru Dana Beograda uživo ispred Kulturnog Centra Beograda u Knez Mihajlovoj ulici.
Pobegnite sa posla ili faxa ako bude lepo vreme
Pobegnite sa posla ili faxa ako bude lepo vreme