Malo sam pretrazio po netu i evo sta sam sve nasao.
Dakle, svi kupuju po citavom svetu ove instrumente. Ako jedan ebay prodaje iste te isntrumente sta dalje reci. Oni koji su najrigorozniji po tom pitanju.
Evo ga link sa ebay
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=gibson ... m270.l1313
Cak niko ne naglasava da su kopije, vec samo jeftini brendirani instrumenti.
Dakle citav svet kupuje, zasto ne bi i mi. Ne vidim u cemu je problem. Ne vidim zasto je neko prevaren ako zna sta kupuje.
PRS kosta oko 500 e u srbiji cak je bio i 900 pre jedno 6 god, magneti nisu originalni prs, gitara proizvedena u meksiku sa jednostavno obradjenim drevetom. . Takodje citava gitara je kao daska, ravna i ne naleze na telo u potpunosti zbog takvog oblika, dok sam na ovom sajtu vidio da ima od ivica ka sredini stepenasto spustanje, u potpunosti obradjeno drvo sa svim detaljima. Gitare lakirene u vise boja a i sami znate da takve kostaju vise nego jednobojne koje imamo u ponudi u nasim prodavnicama. Cena skoro duplo manja od meksickog. Licno mislim da je svaki model PRS bolji od meksickog. Narode ne znam sta da vam kazem. Svako odlucuje za sebe. Ne vidim nikakav problem u tim instrumentima narocito sad kad sam se uverio da citav svet kupuje, salju i za ameriku, gde je matica gibsona i fendera.
Mozda neko od ljudi ima prodavnicu pa mu je u intertesu da tako komentarise, ali ljudi to je samo par instumentana, nema tu prave konkurencije.
Dodao bih jos nesto, "Lektori" ne treba da procenjuju kvalitete instrumenata. Zna se njihovo radno mesto

Pozdrav za sve.