Rooster
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Rooster
Skoro sam ortaku izabrao nekog Pevca u Idei u Immo centru, i sto se zvuka tice sasvim fino... Jedino sto treba malo da se sredi, jer su pragovi malo ostriji, kao sto su neki pre mene pomenuli, i da se lepo uradi pro setup, jer su zice na fabrickom veoma visoke... Ali to su sve sitnice, cini mi se da nema bolje gitare za pocetnike... Em jeftino, em zvuk sasvim odlican za ove pare... Topla preporuka 

Sad gledam ove Nemanjine slike... Ladno su u bridzu ostavili mesta za humbucker,odlican potez ! 

znaju oni da serbi vole dždždž, pa ostavili mesta za budženje!ness wrote:Sad gledam ove Nemanjine slike... Ladno su u bridzu ostavili mesta za humbucker,odlican potez !

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja ipak mislim da ih je mrzelo ukoso da seku, jednostavnije je da naprave duplu rupu, zar ne?

Ha ha grohotom se smejem.
Verovatno postoji pevac u hss varijanti. 

Jos samo da stigne i u sunburst finishu

@nemanjavelimirovic
Kupio si pevca,a promovises aria stratove i dalje
http://www.musiccentar.com/i-4750/aria- ... cna-gitara

@nemanjavelimirovic
Kupio si pevca,a promovises aria stratove i dalje

http://www.musiccentar.com/i-4750/aria- ... cna-gitara
Mislis ovako nesto:ness wrote:Ha ha grohotom se smejem.Verovatno postoji pevac u hss varijanti.

Izgleda da je stigla nova posiljka roostera, u IDEI u centru bga su uzeli poznanici, jos uvek je 4999.99, ne znam vise informacija
-
Ne mogu da verujem kako neki ljudi imaju obraza... Vidjam za ovakve gitare da traze vise para nego sto kostaju nove... Na primer lik na Limundu trazi 9.000 dinara!
O odmah mi je to bilo malo puno, i procackam malo po netu imam sta i da vidim, nova kosta 5-7.000...
MIslim, znam da niko nikoga ne tera da kupuje, ali opet, tako biti bezobrazan....

O odmah mi je to bilo malo puno, i procackam malo po netu imam sta i da vidim, nova kosta 5-7.000...
MIslim, znam da niko nikoga ne tera da kupuje, ali opet, tako biti bezobrazan....

Da se ne zove lik Shady?
-
Hehe, nemam pojma, video sam na Limundu...
Pocetna cena valjda 9.000... Meni malo cudno znam da te naj naj naj jeftinije kopije strata budu oko 70ak evra (Aster i sl.) i malo pretrazim po netu (tako sam i dosao dovde) i vidim da nisam pogresio stvarno je cena takva, a lik ladno stavio 9.000...
Prodace malo sutra!
Vezano za temu: Dakle, da li je do kraja definitivno utvrdjeno jel telo od drveta ili od sperploce/iverice cega god?
I jos jedno pitanje, neko rece da je telo iz vise komada, a vrat iz jednog; jel to znaci totalno iz jedno, i fingerboard nije poseban komad drveta?

Prodace malo sutra!

Vezano za temu: Dakle, da li je do kraja definitivno utvrdjeno jel telo od drveta ili od sperploce/iverice cega god?
I jos jedno pitanje, neko rece da je telo iz vise komada, a vrat iz jednog; jel to znaci totalno iz jedno, i fingerboard nije poseban komad drveta?
Ja na svom vidim 5 dasaka od kojih je napravljeno telo... A fretbord je poseban, lepo se vidi.
Da li ima još "Pevaca" i gde - treba mi jedan za "supu". 

Juče sam gledao ovog "Pevca" u Immo centru, vratovi su im tako grubo urađeni da prosto seku prste po ivicama pragova. Cena im je stara - 7.500.-
Nije za plug&play jer mora da se dorađuje - razočarao sam se posle ovolikog hajpa (mora da su ga prodavci nahvalili da se rasproda po ostalim objektima).
Nije za plug&play jer mora da se dorađuje - razočarao sam se posle ovolikog hajpa (mora da su ga prodavci nahvalili da se rasproda po ostalim objektima).

Ne vidim cemu iznenadjenje, pa i Nemanja i ja i nebojsaK smo napomenuli da je pragovima potrebno dosmirglavanje/doturpijavanje... Opet, ja sam sretao i Squiere s istim problemom a kostali su skoro duplo vise para.
Da napomenem, Rooster nije ultra-super instrument i bas smo glupi sto bacamo pare na visestruko skuplje fendere, naprotiv, ali nije nista losiji od Squier Buleta, Affinitia i Standarda a nije gori ni ode ovih novih Yamaha Pacifica (bar od one dve koje sam probao), a kosta duplo manje. Ako onom liku nije frka da je svira javno, svakog petka na TV-u, ne vidim sta bi falilo nekom pocetniku, iskusnijem muzicaru kome treba bekap gitara ili nekome ko nacelno nije ljubitelj stratova, ali eto, voli malo da se igra...
Da napomenem, Rooster nije ultra-super instrument i bas smo glupi sto bacamo pare na visestruko skuplje fendere, naprotiv, ali nije nista losiji od Squier Buleta, Affinitia i Standarda a nije gori ni ode ovih novih Yamaha Pacifica (bar od one dve koje sam probao), a kosta duplo manje. Ako onom liku nije frka da je svira javno, svakog petka na TV-u, ne vidim sta bi falilo nekom pocetniku, iskusnijem muzicaru kome treba bekap gitara ili nekome ko nacelno nije ljubitelj stratova, ali eto, voli malo da se igra...