Squier Classic Vibe 60s Stratocaster
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Squier Classic Vibe 60s Stratocaster
ljudi ajmo svi u Kinu...pa tamo je med mleko! Extra plate i bozicni bonusi,13ta plata, a i sme da se kritikuje i pljuje vlast i slobodno iskaze svoje mišljenje! Samo Google nesto ne šljaka...al nema veze! 

- Haralampije
Kina drzi 70% svetskog trzista,jedan od svetskih lidera,koja ce u narednih 20 godina postati vodeca svetska sila,razvijaju se brze nego leptir.Plate u njihovim kompanijama su vise nego extra,a i sljakeri i poljoprivrednici su u 150 puta boljem polozaju i za 4 veka ispred nasih...a ko sljaka i za to je placen, o vlasti i pljuvanju iste ni ne razmislja,a za gugl ih zabole.xspaceman wrote:ljudi ajmo svi u Kinu...pa tamo je med mleko! Extra plate i bozicni bonusi,13ta plata, a i sme da se kritikuje i pljuje vlast i slobodno iskaze svoje mišljenje! Samo Google nesto ne šljaka...al nema veze!

90% satnovnistva je pismeno...a ima ih skoro 2 milijarde...jel moze Srbija time da se pohvali sa svojih 7 miliona?I don't think so.a imamo i demokratiju i gugl nam odlicno radi i slobodu misljenja,mozemo vlast da kritikujemo koliko hocemo.....
pa ono...da ne širimo temu, ali to kritikovanje vlasti, i inače bavljenje politikom zahtjeva dosta energije koju kinezi očito nemaju jer ljudi jednostavno ne filozofiraju sjedeći u svojoj sobi već RADE.
Elem, da se vratimo na temu... Probao sam bio kod Gorana nekog Skvajera i mogu reći da mi je zvučao dosta dobro(odličan setap, nove žice, njegovi klasični vintdž magneti), zapravo srušio mi je sve predrasude koje sam imao o dotičnoj firmi. Zvučao je opušteno bolje od nekih meksikanaca koje sam probao
Dosta dobar zvuk ima i ovaj skvajer što je neko video postavio, mada bi i veslo prosviralo u točkovim rukama
Elem, da se vratimo na temu... Probao sam bio kod Gorana nekog Skvajera i mogu reći da mi je zvučao dosta dobro(odličan setap, nove žice, njegovi klasični vintdž magneti), zapravo srušio mi je sve predrasude koje sam imao o dotičnoj firmi. Zvučao je opušteno bolje od nekih meksikanaca koje sam probao

Dosta dobar zvuk ima i ovaj skvajer što je neko video postavio, mada bi i veslo prosviralo u točkovim rukama

- Haralampije
Ne treba imati predrasuda,gitare mogu uvek da iznenade..a i kinezi su to pokazali sa CV gitarama. 

de si to cuo??? na rts dnevniku???Haralampije wrote:Kina drzi 70% svetskog trzista,jedan od svetskih lidera,koja ce u narednih 20 godina postati vodeca svetska sila,razvijaju se brze nego leptir.Plate u njihovim kompanijama su vise nego extra,a i sljakeri i poljoprivrednici su u 150 puta boljem polozaju i za 4 veka ispred nasih...a ko sljaka i za to je placen, o vlasti i pljuvanju iste ni ne razmislja,a za gugl ih zabole.xspaceman wrote:ljudi ajmo svi u Kinu...pa tamo je med mleko! Extra plate i bozicni bonusi,13ta plata, a i sme da se kritikuje i pljuje vlast i slobodno iskaze svoje mišljenje! Samo Google nesto ne šljaka...al nema veze!
90% satnovnistva je pismeno...a ima ih skoro 2 milijarde...jel moze Srbija time da se pohvali sa svojih 7 miliona?I don't think so.a imamo i demokratiju i gugl nam odlicno radi i slobodu misljenja,mozemo vlast da kritikujemo koliko hocemo.....

- Haralampije
Kakve veze dnevnik i RTS imaju sa Kinom i njenim razvojem?
naravno da ne,al niko ti ne brani da mi ne verujes,biliv vatevr ju vont tu biliv.

naravno da ne,al niko ti ne brani da mi ne verujes,biliv vatevr ju vont tu biliv.

- Dersu Uzala
http://www.google.cn/xspaceman wrote:... Samo Google nesto ne šljaka...al nema veze!
Haralampije wrote: naravno da ne,al niko ti ne brani da mi ne verujes,biliv vatevr ju vont tu biliv.

auuuu cool stigo im google! e odo ja sad u Kinu da sklapam skvajere i zgrnem silne novce!Dersu Uzala wrote:http://www.google.cn/xspaceman wrote:... Samo Google nesto ne šljaka...al nema veze!

Ma ljudi, nije bitno da li je Kina najveća sila ili nije, nego ti mitovi koji se prave oko kineskih proizvoda stvarno zvuče bezveze. Kao kad se Homer pojavi na chili festivalu, pa iz vrećice izvadi svoju drvenu kašiku kojom se standardno služi na festivalu, a neko u gomili prošapne: "Čuo sam da je svoju drvenu kašiku izdeljao od veće drvene kašike!" Usput, iako je 20. vek bio minus faza u njihovoj istoriji, za najstariju još uvek živu civilizaciju na planeti, tih 100 godina dođe kao jedno godišnje doba u životu čoveka, tako da je bilo sasvim očekivano da neće ostati na kolenima doveka. Mnogo se sprdamo na račun kineskih proizvoda, a mi ovde nismo u stanju serijski da proizvedemo ni nešto u rangu Aster gitara. Mi se samo bavimo proizvodnjom "eksperata", bez ikakve kontrole kvaliteta.
I mnogo je mitova oko starih gitara. Da, svira to mnogo lepo. Ali garant nije ni jedna gitara od prvog dana svirala tako. Stalno se zaboravlja činjenica da je drvo materijal koji gotovo nikad nije "mrtav", posebno ako se instrument redovno svira. Drvo koje prima vibracije dobija na kvalitetu, zvuk postaje prefinjeniji i raskošniji, i to nisu nikakva nagađanja, postoje uređaji koji to lepo mogu da izmere i grafički prikažu. Ali eto, vole ljudi i da imaju nov instrument, i da zvuče kao da imaju instrujment sa 40 godina sviračkog staža... Make up yer phukkin' mind! Ne može i jedno i drugo!
Konačno, da se više svira, manje bi se teoretisalo o instrumentima. Gde opet dolazimo do našeg glavnog proizvoda - "ekspert".
I mnogo je mitova oko starih gitara. Da, svira to mnogo lepo. Ali garant nije ni jedna gitara od prvog dana svirala tako. Stalno se zaboravlja činjenica da je drvo materijal koji gotovo nikad nije "mrtav", posebno ako se instrument redovno svira. Drvo koje prima vibracije dobija na kvalitetu, zvuk postaje prefinjeniji i raskošniji, i to nisu nikakva nagađanja, postoje uređaji koji to lepo mogu da izmere i grafički prikažu. Ali eto, vole ljudi i da imaju nov instrument, i da zvuče kao da imaju instrujment sa 40 godina sviračkog staža... Make up yer phukkin' mind! Ne može i jedno i drugo!
Konačno, da se više svira, manje bi se teoretisalo o instrumentima. Gde opet dolazimo do našeg glavnog proizvoda - "ekspert".
What he said.
Svi smo mi pomalo Kinezi. Potpuno se slazem sa Kristijanom. Ma i velike firme kao Nike i ostali imaju fabrike u kini i sj. i opet kad obuces njihove patike ultra su..
Ekstra plate, bozicni bonus, i radijacija!xspaceman wrote:ljudi ajmo svi u Kinu...pa tamo je med mleko! Extra plate i bozicni bonusi,13ta plata, a i sme da se kritikuje i pljuje vlast i slobodno iskaze svoje mišljenje! Samo Google nesto ne šljaka...al nema veze!

A mi Srbi uvek imamo opravdanje za greskeguv'nor wrote:Pazi, moguće da je skroz na mestu zapažanje. Ne vidim ni jedan drugi razlog zašto svaki model u rukama srpskog gitariste zvuči duplo gore nego u rukama nekog kolege iz Amerike. Mora da je do te kontrola kvaliteta u Kini!Funkomat wrote:Ja mislim da je to glupost.

edit: Ne kazem da su to lose stvari, samo kvalitet varira od komada do komada

nevezano za temu, ali ipak vezano za Srbiju....
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fo ... iteta.html

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fo ... iteta.html