Azra?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Azra?
azra je oduvek bio šmekerski bend, zbog toga što se nisu ložili da su od zlata, već ono čisto, cepaj, pa nek sutra kaže ko šta oće i od čega smo... bar moj neki utisak, iako nisam bio ni rodjen tad
opasni!
opasni!
He, ja sam negde nekad cuo da Stulic nijednu svoju pesmu nije zastitio u onim organizacijama... kao u fazonu, neka skida ko oce.. svi ce prepoznati da je to moje... a sa druge strane ako kradu znaci da vredi. Nesto tako... e sad koliko je to stvarno istina, ne znam.
Bluesko wrote:Duane wrote:azra je oduvek bio šmekerski bend, zbog toga što se nisu ložili da su od zlata, već ono čisto, cepaj, pa nek sutra kaže ko šta oće i od čega smo... bar moj neki utisak, iako nisam bio ni rodjen tad
opasni!

volim i ja azru. jel jos neko voli njihov gitarski ton? meni je bas kul, tipa na odlazak u noc i tako to, mada i inace. prza.
Slazem se, kao tekstopisac genijalan ali muzika osrednja ... moj izbor pre azre bi uvek bio HaustorBluesko wrote:Ima tu dosta Clasha npr, po meni.
Definitivno najautenticniji bend u nas, Djoni mi je haos tekstopisac, a glede muzike... ih