E ja sam bio zainteresovan baš za tu istu pedalu i probao je u Mitrosu i jeste tamo nesto bila preskupa, a onda sam zvao Artist i tamo je bila tačno 6222 din, pre nekoliko meseci (novembra ili decembra). Na kraju sam od cele ideje odustao jer sam uvideo da je pedalica ipak sranjce. Najveći problem je to što nema LEVEL ili Volume dugme, a zvuk sa efektom je mnooogo glasniji. U sustini je digitalna spravica kao i većina synth bass efekata, a onda cemu sve to kad imaš i na svakom procesoru po neki synth bass sound. Dalje, za razliku od svih synth bass efekata, zvuci ove pedale su mi bili najnedefinisaniji.
Ranije sam duže vremena koristio Boss SYB-3 (sada postoji i 5-ca) (koristio sam ga, npr.za uvod za Birdland-Weather Report i dobijao sam original takav zvuk, a tada nismo imali pravi synth u bendu) i na njemu su zvuci odredjeniji sliče pravim synth bassovima (Moog isl.). Medjutim, opet obicna digitalna spravica koja se teško snalazi sa praćenjem nota kada se iste sviraju u 16-tinkama, o intervalima ili ne daj bože akordima da i ne govorim. Sve u svemu, taj synth zvuk iz pedale se nekako ne lepi dobro za bas gitaru. A uz sve to, mislim da je primenljivija u odnosu na sve što Digitech-ov Bass Synth Wah može. Pronašao sam i po raznim forumima i review-ima da je pola farbi ove pedala u potpunosti neupotrebljivo.
Nekada je postajao AKAi DEEP IMPACT i on (kako se priča) nije imao navedene probleme. Ali iz nekog razloga se više ne proizvodi i postojeći se prodaju kao kolekcionarski primerci po nenormalnim cenama. Npr., drugari iz benda MUSE-a imaju svoj primerak.
Last edited by
sirac-šunka on 26 Feb 2008, 03:01, edited 1 time in total.