A jbg ima i toga.
Al bash htedoh da napishem da si mi neshto nadrkaniji nego shto sam te upamtio, al onda se reshih da to ne napishem

Priznaj i sam da si frustriran jer ne mozhesh da skapirash chorus

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Cortex wrote:Ma de on zna shta je Plug in Baby?DD Ne znam ni ja... a kamoli Uzhichanin
![]()
![]()
Koji ste likovi haha, pa jes vala onomad samo shto sam bio nabavio taj autowah i primio se zhestoko ali iskreno sam bash iznenadjen da ste se toliko istraumirali od toga pa se sada to preprichava hahaha lol
![]()
Ma bre ljudi to eeeach his own razume se, meni npr ni onaj snimak onog Jack White nije tolika krshina, jbg ochito je da chovek hvata na neku svoju projektovanu harizmu ili "ja chim ustanem odmah kickujem enormous amounts of ass" pokushajima da ostavi takav utisak, ne znam, mene nije neshto nahvatao...Ono, ima dosta ljudi koji to gotive, neka.
Medjutim kako god, i koliko god ja bio tolerantan na raznorazne stvari ovde i izjave, najvishe mi smeta to kad neko rigidno zastupa jedan ili drugi stav, ili sve mora da bude pod konac, svedeno, tehnichki savrsheno, ili nishta ne mora da bude tako, krshina od zvuka, nidje veze harmonija struktura pesme, lyrics prepotentno govno, milioni efekata i sl..
Mislim, shta fali dozvoliti i jedno i drugo. Ili da se uvede [IMHO] [/IMHO] tag, pa unutar njega pishite ama shta god ocete
DrGreenthumb wrote:Jesam. Ja kapiram samo chorus i dist u isto vreme, ovo ostalo me zbunjuje![]()
Evo nesto sa ff da ne bude da sam prezadrt, mada jesam, realno...
Jašta! Rabi ga već 100 godina, mislim da mu je to jedini komad opreme koji nije menjao boljijimKill surf city wrote:Jel to boss SE70* na vugli stoji,ili mi se cini ?
*ponajbolji multi fx rack koji sam svirio, za te pare
Kristijane, mislim da je Dr. u stvari vise puta spomenuo sta mu konkretno i zasto smeta, evo na primer, odjekar:Kristijan wrote:Doktore...
I potpuno ga razumem. Sad, da li ga opravdavam, moja stvar, ali ga razumem. Sto se sprdanja tice, nisam primetio da je to neki novitet na ovijemu forumu.DrGreenthumb wrote:...Možda je krivac i to što sam isuviše mnogo puta natrčao na snimke članova koji nadugačko i naširoko razglabaju o efektima, lampama, string gauge-ima, decay-ima, attack-ima, a ne mogu da sastave tri tona da valjaju da im život zavisi od toga...
Hm, pa za početak bi trebao da znaš da se Marko i ja znamo i da su neke stvari interne, ali ok. Nisam znao da mu treba advokat, ali eto, ima ga free of charge. A ta kategorizacija (?!) nije moja ideja već nešto o čemu se već dooosta dugo razglaba po stranim forumima, i o toj poplavi šatro boutique weird pedala koje se prave u malim serijama, reklamiraju se direktno, generalno su opskurne, predstavljaju alternativu mass produkcionim modelima - hence alternative, a nemali broj ljudi odvaja sulude novce za nj, for the sake of having them... Ako RF npr. ima Zendrive, i ja moram da ga imam, etc.Kristijan wrote:Doktore, ne moram ja lično da te poznajem da mogu da ti kažem reč dve o tome kako se ovde obraćaš drugima. I nisam se zalepio za to da li Cortex bolje zvuči sa suvim signalom ili sa efektima, nego za onu tvoju kategorizaciju, vidim po tebi postoje neke "alternativne pedale". I dosta potsprdnog tona vezano za iste, šta god da si pod tim mislio. Meni je to vanredno ružno, a ne deluje mi ni osobito pametno.
Samo za jedno moram da se ogradim, pošto može da ima pogrešno tumačenje. Nisam znao da si iz Užica, pa moj komentar o palanačkom načinu razmišljanja može da se tumači dvostruko, što mi nije bila namera. For the record, ne smatram da takvo razmišljanje ima ikakve veze sa poreklom, prosto je to stanje uma. Bilo kako bilo, svakako mi je kategorija "alternative pedale" plod palanačkog razmišljanja, i mislim da ti ne služi na čast.
Ako ti i dalje nije jasno gde je problem, onda hajdemo s druge strane da pristupimo. Previše su ti komentari u fazonu "Jeeee, ne kapiram kako ti se ovo sviđa...", ili "Uuuuu, ne kapiram kako možeš to da koristiš..." Pa šefe, možda je problem u tebi, možda jednostavno previše toga ne kapiraš. Možda treba da uradiš nešto po tom pitanju. I da stvar bude gora, baviš se uglavnom pitanjima koja nemaju precizan odgovor, nemaju jedan odgovor, nego u mnogome zavise od ličnog ustiska, a ti polaziš od toga da je tvoj utisak van svake sumnje dobar. To je onaj domaći nadrkani stav, na koji smo valjda svi morali da se naviknemo samim tim što smo se rodili ovde, ali to ne znači da treba to da volimo i poštujemo.
Absolutus, absoluti, m. I dekl.Cope wrote:Reč "Absolutno" se i na palanačkom i na ovom drugom jeziku pravilno piše - "Apsolutno"...
Osim kada je u pitanju "Absolut vodka".
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest