Samo da javim da sam namestio konacno da se snimaju od jednom 2 kanala posebno, mikrofon i gitara!
Znaci stiklira se ona opcija u podesavanje zvucne kartice za mic i instrument, ode se u cubase pretisne f4, ide se na add bus, doda se jos jedan.
Fora je sto instrumentalni ulaz koristi 1 i 2 sends a mikrofonski 3 i 4 i tako kada se doda bus automatski se aktivira mic.
Onda se adduje nova traka to jest adduju se 2 trake jednostavno i u track inspektoru levo stavi se za prvu da je stereo a za drugu stereo 2 i onda
se na prvoj snima gitara a na drugoj mikrofon bez ikakvih mesanja!!

Znaci i ova kartica to moooozeeee!!
@dejankuki sredih to sa trakom sto mi trcalo..

odradih to sa G i posle sam opet zeznuo i opet sa G i onda shvatim da sa strane ima malih skrolova i kada se oni povuku isti
rezultat se dobija, smanji se ili zumira traka..
A sada imam jedno pitanje ako moze.
Instalirao sam ezdrummer, i sve to radi, mada imam jedan problem a to je sledece kada ga startujem u desnom donjem uglu mi se povecavaju neki megabajti. To verovatno ucitava one
samplove za bubanj ili sta vec. eto i slike, znaci dole desno.
I sada sve to ok radi sa jednom trakom. Sada kada dodam jos jednu traku sa ezdrummerom gde hocu recimo kontru ili cinele da odradim ili vec nesto drugo posto nisam toliko dobar
da sve to u jednoj traci izlupam od jednom oni megabajti se nastavljaju povecati svakom novom trakom i mogu recimo max 3 trake da dodam a on stigne do nekih 1500 mega i tu mi pukne
zvuk, bukvalno pukne cuje se samo ono ZZZZZZZZZZZZZZZZZ

fora je sto ako pustim muziku ili nesto cuje se iza tog ZZZZZZZZZZ... I posle toga izadjem iz cubase-a restartujem komp
jer ne mogu drugacije da prekinem to zujanje.. Znaci dal postoji nacin da se ti megabajti ne uvecavaju ili to tako mora, i jel te megabajte cuva na hardu ili koristi ram, posto imam 2 giga rama
i on uvek pukne skoro kada je pored 2 giga, mada malo mi truglo da cuva u ramu.. :S
I ako ima neki ok drum kit u hallinone dal mi mozete reci koji je posto sam ja trazio ali nisam nasao neki ok gde ima i bas bubanj i prelazi i cinele. Uglavnom nadjem ok prelaze, ali nema bas i tako.. :S