Pomoc F1 Help Maska
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pomoc F1 Help Maska
Treba mi materijal za izradu Pickguarda crni, troslojni crno belo crno. Gde to da nadjem i jel ima neka alternativa da ne narucujem iz USA? Hvala svima na odgovoru unapred.

Re: Pomoc F1 Help Maska
Ja sam u stewmac.com kupovao to vise puta. Ne znam za nekog lokalnog dobavljaca.
Jedino sto treba malo vise vremena da stigne iz usa, ali kostace te manje nego da kupis kod nas, cak i ako neko ima. Nasi skidaju kozu za delove.
Jedino sto treba malo vise vremena da stigne iz usa, ali kostace te manje nego da kupis kod nas, cak i ako neko ima. Nasi skidaju kozu za delove.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hm, da to jeste, ali da li postoji neki supstitut?, tj ne mora kontam to biti imenovano "plastika za masku gitare". Kontam da bi moglo i nesto drugo. Mislim sve je to plastika jelte...bancika wrote:Ja sam u stewmac.com kupovao to vise puta. Ne znam za nekog lokalnog dobavljaca.
Ako neko ima viska 30x40cm otprilike crno belo crno plastike koja mu je vishak, nek se javi, otkupio bih.
Naruci sa guitar fetisha. Oni su najjeftiniji
-
vertigo_beat
Ja imam masku sa Std meksickog telca, belo-crno-belo, ali kontam da ti to ne treba.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ne treba mi... nije za teletinu.vertigo_beat wrote:Ja imam masku sa Std meksickog telca, belo-crno-belo, ali kontam da ti to ne treba.
Koliko dugo putuje iz U.S and A?Funkomat wrote:Naruci sa guitar fetisha. Oni su najjeftiniji
Sedam do des dana
nekad sam to kupovao kod ovih što prave pločice za vrata. uđem, lepo zamolim, oni mi prodaju tablu itd....
toliko kad si srecan, meni je cesce bilo 10-14 danaFunkomat wrote:Sedam do des dana
ima varijanta te kao graverske plastike, ali to je samo dvoslojno ja mislim, trebalo bi pogledati kod nekoga ko radi graviranje...
Imam takvu za graviranje na pojacalu. Tanja je primetno od "prave" i crni sloj je dosta tanji od belog, kao deblja folija je. A i to je skuplje nego da poruci iz usa 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo jos jednom da pitam, mozda neko ima..treba mi komad plastike crne boje, moze i jednoslojna i troslojna i dvoslojna, da bih zavrsio neshto shto je pri kraju. Ako neko ima parce koje mu ne treba, nek mi se javi na PP, a ako neko ima ideju gde bi mogao nesto slicno naci, nek napishe...