Omiljeni efekat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Omiljeni efekat
Glasao za Wah...Ja na svom ujedno imam i Volume kontrolu,i to je do jaja,glasao bih i za Delay,al' mislio sam da moze samo jedan izbor... 

Ja volim sve efekte ali su samo wah, drajv i eventualno dilej korisni. Sve ostalo je zanimljivo za zajebanciju, nista vise.
ja koristim drajv sa pojacala, pomocu boosta i delay najvise, kao i fuzz. kad bih spao na 2 efekta, to bi bili delay (digitalni) i fuzz, a drajv bih kontrolisao volume potom.
Da, i faz sam zaboravio...
Nista bez faza.

Nista bez faza.
He, he, he, nema slucajnog zaboravljanja. To nesto znaci...

Taj fazon. 

ti ne mozes bez fuzza, gilmor bez kompresora, neko 3. bez heavy dista..tako to ideFunkomat wrote:Da, i faz sam zaboravio...![]()
Nista bez faza.

Last edited by Solomoon on 30 Jun 2011, 16:25, edited 1 time in total.
Pa naravno. Svako nadje svoje. 

Ne bih baš rekao da su chorus, flanger, univibe pa čak i phaser samo za zajebanciju, ozbljne kompozicije su napravljene sa tim efektima u planu, ali dobro... Da ima brdo stvari za zajebanciju - ima, meni je više od pola boutique fazova koji se sada prave samo za zajebanciju jer ništa ozbiljnije ne može da se svira na njima, imaju šmeka i foru ali nije da ga gaziš u svakoj pesmi.Funkomat wrote:Ja volim sve efekte ali su samo wah, drajv i eventualno dilej korisni. Sve ostalo je zanimljivo za zajebanciju, nista vise.
ja mislim da se ni Eddie Van Hallen ne bi slozio da su flanger i phase samo za zajebanciju+Hopkins+ wrote:Ne bih baš rekao da su chorus, flanger, univibe pa čak i phaser samo za zajebanciju, ozbljne kompozicije su napravljene sa tim efektima u planu, ali dobro... Da ima brdo stvari za zajebanciju - ima, meni je više od pola boutique fazova koji se sada prave samo za zajebanciju jer ništa ozbiljnije ne može da se svira na njima, imaju šmeka i foru ali nije da ga gaziš u svakoj pesmi.Funkomat wrote:Ja volim sve efekte ali su samo wah, drajv i eventualno dilej korisni. Sve ostalo je zanimljivo za zajebanciju, nista vise.

ni shane macgowan...
Mislio sam meni licno, naravno.

delay/chorus = ♥
1.Reverb
2.Tremolo
3.Fuzz

2.Tremolo
3.Fuzz