Stratocaster vs Les Paul
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Stratocaster vs Les Paul
Svidja mi se kuda ova tema ide... 

Kako je bigsby lepa stvar
-
Funkomat wrote:Kako je bigsby korisna stvar
pa ne, ja sam anketu skontao daleko manje 'profesionalno' nego sto je intended:) u principu, znam da nam je kao klincima lp bio vaaaaaau, nedostizan, nisam video lp-a uzivo do dvadesete godine recimo:) kad pogledas strata, vidjao sam ih brdo, plus sto svaka dzitra izgleda ko strat, eno, moja prva elektricna isti strat, a kosta verovatno sedamdeset evra il tako nesto:) tako da je moja reakcija na strat ko na kavijar kad si mali - jooo kavijar, sta je to, kakvog li je ukusa blabla. pa moze kavijar da bude i losiji od kajmaka sto puta, nije u tome trip, kad vidis film gde neko jede kavijar, ti si odma u nekom awed misticnom fazonu.mislim_stvarno wrote:ozbiljno?Doolio wrote:ja mogu da kazem da me je iznenadila ova anketa i da nije bila beskorisna sto se mene tice. ocekivao sam nesto tipa 3:1 za lp, medjutim, ovo je skroz fifti fifti klanje.![]()
na osnovu broja stratokasterdzija na forumu ja sam pomislio da ce biti obrnuto...
zakljucavaj dok vodi "prava stvar" 

Ma udri dok su vruce 

Ma treba da se čeka da bude izjednačenje pa da se zaključa, da se posle i stratokasterdžije i lespoldžije nerviraju kako je glasanje namešteno. I naravno, da postoji razlog da se opet kasnije otvori ista tema 

Upravo, kraj ne postoji, samo sledeca tema... 

Rax13 wrote:Upravo, kraj ne postoji, samo sledeca tema...

[youtube]alhykHGpiRE&feature=related[/youtube]
- Fast beer-drinker
E, sad je pravi trenutak da se zakljuca tema, dok Strat vodi, i to sa dva razlike!
ocigledno su to cekaliFast beer-drinker wrote:E, sad je pravi trenutak da se zakljuca tema, dok Strat vodi, i to sa dva razlike!

Druge gitare se sviraju, strat se voli ! 

i Yngwie je konacno shvatio sta valja..dugo je bio u zabludi 

- Guitar_thrill
- MF veteran
da, ova slika je dosta matora, od tada svira samo strata