Dimo wrote:
Metallica
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Metallica
-
PajaMetallica
Kad su izwodili "Am i Evil?" na Big 4...koliko sam ja video tamo su bili svi sem Slayera..
Netacno... Dave Lombardo iz Slayera je takodje svirao, King je zeleo da svira, ali mu je kasno javljeno (nekoliko sati pred koncert), pa nije zeleo da izlazi na binu sa upola navezbanom pesmom... Za ostale clanove ne znam sta se desilo.PajaMetallica wrote:Kad su izwodili "Am i Evil?" na Big 4...koliko sam ja video tamo su bili svi sem Slayera..
Vala kako je LOmbardo svirao brat bratu ni jedan beat nije pogodio. Ja sam namerno gledao sto puta tu pesmu ne zeleci da verujem da je to LOmbardo.....doyle777 wrote:Netacno... Dave Lombardo iz Slayera je takodje svirao, King je zeleo da svira, ali mu je kasno javljeno (nekoliko sati pred koncert), pa nije zeleo da izlazi na binu sa upola navezbanom pesmom... Za ostale clanove ne znam sta se desilo.PajaMetallica wrote:Kad su izwodili "Am i Evil?" na Big 4...koliko sam ja video tamo su bili svi sem Slayera..
-
PajaMetallica
Evo jedno pitanjce...Zasta sluzi ona bela traka oko sake sto nosi Kirk na desnoj ruci?
Ima problema sa Desankom. Ona traka mu ga dodje k'o kontur jastuk, samo za saku.
-
PajaMetallica
Izvini ali nista te nisam razumeo 
Steta. Fora je dobra.
Uncle Moe wrote:Steta. Fora je dobra.
Da pomognem:

E sad kad imas sliku, zamisli kakav je bio njegov sexualni zivot tijeh dana (i kakve je posledice ostavio na njegovu desanku).
-
PajaMetallica
Stvarno vas pitam sta mu je to..interesuje me bas..cuo sam negde da je to kao za brzinu.. 
za brzinu.............NASA odela
ili od tih para za koje ste mogli kupiti nasa odelo kupite nakit
ili od tih para za koje ste mogli kupiti nasa odelo kupite nakit
- Pentatonic
Ova stvar KIDA!Randy wrote:za brzinu.............NASA odela![]()
samo mi nije jasno sta ce mu ono f na gitari kad je samo nacrtano nisu prave rupe
- Pentatonic
I ja se isto pitam...