Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Zemlja Telecaster-a
nemam pojma, ako mene pitas, borim se za jedan slobodan dan tokom nedelje dosta cesto.
Hotstepper wrote: Baba Slim - sve sem 23.7 (Novi Sad)
Nemanja - 22.7-30.7. i posle 10.8 (Sremska Mitrovica)
Hotstepper - 14.7 pa na dalje (Novi Sad)
Moja nece sigurno biti gotova do tad ali uvek mozemo napraviti jos jedno okupljanje nakon sto se ljudi vrate sa mora i ludila.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Fankomate kad ce biti tvoj telac gotov?
Moze da bude i kraj avgusta/septembar, mislim ne moramo zuriti, bolje da svi dodju i da bude shto vishe gitara. Pojacalo bi trebalo neko univerzalno i sve gitare u isto pojacalo da se isprobaju. Neki Twin Reverb ili AC30. Eto, sad je na Vama da kazete. A i ono ajde i ostali se iskazite Andrejev telac je i meni interesantan a najvise Fankomatov zbog magneta, a naravno i BabaSlimov i Majtijev ...sve to treba probati.
Novi sad je jeftiniji za zezanje, a Bogradjanima je voz 100 dindzi, ili malo vishe... Ja imam kamkorded 720/540 ok hvata zvuk ili da se snimimo sa sm57 u miks pa u laptop pa sinhronizujemo zvuk i sliku. Videcemo to jos, to je najlakshe, jebeno je okupiti sve ljude da im odgovara dan.
Moze da bude i kraj avgusta/septembar, mislim ne moramo zuriti, bolje da svi dodju i da bude shto vishe gitara. Pojacalo bi trebalo neko univerzalno i sve gitare u isto pojacalo da se isprobaju. Neki Twin Reverb ili AC30. Eto, sad je na Vama da kazete. A i ono ajde i ostali se iskazite Andrejev telac je i meni interesantan a najvise Fankomatov zbog magneta, a naravno i BabaSlimov i Majtijev ...sve to treba probati.

Novi sad je jeftiniji za zezanje, a Bogradjanima je voz 100 dindzi, ili malo vishe... Ja imam kamkorded 720/540 ok hvata zvuk ili da se snimimo sa sm57 u miks pa u laptop pa sinhronizujemo zvuk i sliku. Videcemo to jos, to je najlakshe, jebeno je okupiti sve ljude da im odgovara dan.

Matori...nemanjavelimirovic wrote:Fankomate kad ce biti tvoj telac gotov?

U svakom slucaju, rekao sam mu da se ne zuri.
taj neki fazon, pretpostavljam.nemanjavelimirovic wrote:avgusta/septembar
I ja kontam da je mozda bolje da se okupljamo u NS-u kad nas je vec vise. Povratna iz BG-a je nesto malo preko 400din ili skontaju ljudi neka kola.
Mi domacini organizujemo prostor i pivo i svi srecni.

evo mogli bi veceras
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
majtimika wrote:evo mogli bi veceras

Uh... bar da je veceras.majtimika wrote:evo mogli bi veceras
Vec pet dana ucim neka dva usrana ispita... SVE bih radio samo sa ovim da prestanem!
Sutra izadjem na ta govna, padnem po obicaju, i onda ima da gori do zore!
Funkomat wrote: Sutra izadjem na ta govna, padnem po obicaju, i onda ima da gori do zore!

Objasnio si kao i uvek.majtimika wrote:evo mogli bi veceras

A ja taman hteo da te zovem da večeras idemo na pivo. Ako se predomisliš, javi se.Funkomat wrote:Vec pet dana ucim neka dva usrana ispita... SVE bih radio samo sa ovim da prestanem!
Sutra izadjem na ta govna, padnem po obicaju, i onda ima da gori do zore!

Sutra matori. Danas cu jos izdrzati ali sutra sve nadoknaditi.
Hahaha, ajd sretno, pa se vidimo. 

Da li iko koristi takozvani ashtray - poklopac preko bridža?

Smeta u sviranju, onemogućava prigušivanje žica dlanom ali sa njim bridge magnet daje mnogo više basa, što neko reče ima više muda.

Smeta u sviranju, onemogućava prigušivanje žica dlanom ali sa njim bridge magnet daje mnogo više basa, što neko reče ima više muda.
Zahteva bas specifican nacin sviranja ali izgleda veoma lepo. Sem toga, nije ni za ku=ac.
Hocemo li praviti vise taj tele samit?
Ja sam spreman.
Ja sam spreman.