Gitara za mene
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gitara za mene
Nikad ne bi kupio tako skupu gitaru.Jedino da sam opaki, profi,medju najboljima u srbiji,i dazaradjujem te pare lagano mojom svirkom.Ljudi nemaju pare za lebac.
Sto se tice beca-moj najbolji drug je tamo uzeo gitaru,sada radi u mitrosu i video je da tamo moze da naruci istu jeftinije.
Sto se tice beca-moj najbolji drug je tamo uzeo gitaru,sada radi u mitrosu i video je da tamo moze da naruci istu jeftinije.
Ja sam pristalica pakovanja gitare po svom ukusu....
Kupio san Hamera sunburst ,lepo mi lezi, drvo mahagoni, dobar sustejn za 300 eura
i sad cu da ubacim Dimarzio superdistortion i paf sto je oko 150 eura
i dobijem nesto blizu Gibsonovog tona......za neke male pare........
Kupio san Hamera sunburst ,lepo mi lezi, drvo mahagoni, dobar sustejn za 300 eura
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Znate sta.Mozda bi ipak trebao da uzmem Strata.Jer za iste pare (koliko kosta onaj Elitist-1000 evra) dobijem originalnu Fender gitaru.
A Gibson moze i da saceka.
A Gibson moze i da saceka.

Kad vec trazis gitaru od 1000 evra,onda trazi starog strata,jer je drvo znatno bolje.Ali je bitno kako je ta gitara cuvana.
Zelim ti srecu
Zelim ti srecu

- Rock`n`Roller
- MF veteran
Verovatno nisi u toku...ja sam levoruk.
Koliko ja znam, i među starim stratovima je bilo modela za levoruke 

- Rock`n`Roller
- MF veteran
Da, ali kolika je verovatnoca da cu naci polovnog strata koji meni odgovara?
Slazem se...Rock`n`Roller wrote:Da, ali kolika je verovatnoca da cu naci polovnog strata koji meni odgovara?
Ako je sad vec u pitanju strat onda i Blade dolazi u obzir.
Pogledaj i njih ali ne znam da li ces naci levoruke.
U NS-u ih nema (levoruki blade), ne znam kako je u BG-u...
Naravno uvek mozes da sviras Jimi style.

Sto se strata tice to je za blues najbolji izbor ali onda moras da imas sa sobom nekog ko se bas jako razume u gitare kad budes kupovao jer kao sto je vec brdo puta receno ima jako puno sjebanih gitara medju fenderima tako da treba da izaberes "onog pravog".

Probaj Blade u svakom slucaju...
Ustedeces i nesto para.
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Hvala!Ni ovde u Bg-u nije neki izbor (pa, ustvari nije nikakav).Jos je veci problem sto ja nista ne mogu da probam, mogu samo da cujem i pipnem. 
Ostaje mi fora da narucim gitaru (bas onakvu kakvu zelim), ali ko zna sta moze da mi stigne.A posle nema odbijanja ako vidim da ima neku manu (bar koliko ja znam).
Nisam bas za Jimmy style, ali mi je to najsigurnija solucija.( i ako povedem iskusnog coveka)

Ostaje mi fora da narucim gitaru (bas onakvu kakvu zelim), ali ko zna sta moze da mi stigne.A posle nema odbijanja ako vidim da ima neku manu (bar koliko ja znam).
Nisam bas za Jimmy style, ali mi je to najsigurnija solucija.( i ako povedem iskusnog coveka)
Jimi!Rock`n`Roller wrote:Jimmy
U NS mitrosu ima levorukih stratova. Opet, ne znam kako je u BG-u ali verujem da ih ima i tamo.
Svakako povedi nekog iskusnog i nemoj da narucujes fendera!
Gibson ili blade ok ali kao sto vec rekoh svaki fender je drugaciji i dosta njih je sjebano...
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Kako sam mogao da napravim gresku (Jimi)! 
Trebam sutra da obidjem Mitros i vidim sta imaju.Znate li jos neku radnju u Bg-u koja je dobro snabdevena Fenderom?

Trebam sutra da obidjem Mitros i vidim sta imaju.Znate li jos neku radnju u Bg-u koja je dobro snabdevena Fenderom?
Koliko ja znam Mitros je jedina radnja koja uopste prodaje fendere kod nas...
Imam dimarzio Super distortion viska,super ocuvan,odlican magnet,javi se na pp ako te interesujealzo wrote:Ja sam pristalica pakovanja gitare po svom ukusu....
Rock`n`Roller wrote:Hvala!Ni ovde u Bg-u nije neki izbor (pa, ustvari nije nikakav).Jos je veci problem sto ja nista ne mogu da probam, mogu samo da cujem i pipnem.
de nemozhe??!!
Mene su uvek pushtali da probam...U mitrosu ima ona sobica sa pojachalima...
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Ma mogu ja da probam.Ali ako imaju neki lefthand
(a obicno nemaju) sta ja da sviram kad mi gitara stoji naopacke?!
Nego, nesto se pitam...Da li je moguce da je onaj Epiphone Elite Les Paul kvalitetnije izrade od USA Stratocastera (citao sam malo po ovom forumu i vecina je nove modele Strata, sto se tice izrade, dosta lose ocenila pri tom preporucujuci kopiju-Blade)

Nego, nesto se pitam...Da li je moguce da je onaj Epiphone Elite Les Paul kvalitetnije izrade od USA Stratocastera (citao sam malo po ovom forumu i vecina je nove modele Strata, sto se tice izrade, dosta lose ocenila pri tom preporucujuci kopiju-Blade)