:::MoJ ŠPaJZ:::
Re: :::MoJ ŠPaJZ:::
Jes' stvarno odlican repertoar, svirka kao i uvek prva liga. Odlicno vam peva ova riba btw 

Potpuno sam ga ukakio, prvenstveno zvuk, u Windows Movie Maker-u seckajuci par sekundi pocetka i minut na kraju.
Sada upload-ujem ceo, pa cu u YT editu da ga sredim. Nego, da li se samo meni razilaze slika i ton (tj da li je moj komp ili je zeznut video)?
Pokusao sam da snimim video gde koristim OCD kao simulaciju pojacala u blagom drajvu, pa ga preko filujem clean mid boost-om (klonom), Sunface-om, Octafuzz-om i Vibe-om. Nije neka prezentacija, mora to jos malo da se panjne da bi propevalo.
Kacim ispravan video cim ga uploadujem.
Sada upload-ujem ceo, pa cu u YT editu da ga sredim. Nego, da li se samo meni razilaze slika i ton (tj da li je moj komp ili je zeznut video)?
Pokusao sam da snimim video gde koristim OCD kao simulaciju pojacala u blagom drajvu, pa ga preko filujem clean mid boost-om (klonom), Sunface-om, Octafuzz-om i Vibe-om. Nije neka prezentacija, mora to jos malo da se panjne da bi propevalo.
Kacim ispravan video cim ga uploadujem.
Ne vidim baš najbolje, pa mi molim te kaži da li je na onom snimku iz US Marine House za bubnjevima Vlada?
Jes', Vlada. Da li treba da ga pozdavim sledeci put kada ga budem video, lupim cvrgu ili sutnem, ili nista od navedenog? 

Mozda sonicno nije to sto si hteo, ali egzekucija ... woosh

Ma ne znamo se mi onako baš dobro, jednom ili dva puta je uleteo umesto jednog mog drugara bubnjara za neku ad hoc tezgu pre jednoooo... 17 ili 18 godina, a poslednji put sam ga video na ulici pre 2 godine, i bilo je ono: "Jeeeee, pa je s' to ti?" Tako da računam da čvrge nisu primerene, samo ga pozdravi 

Pozdravicu ga, vidjamo se on i ja cesto po nekim kafama i kucama.
Nema druge, moraces da navratis.
Ona brljanja posle 4:50, valjda, su cut-ovana, samo ne znam kada ce YT da isprocesuje.
Sonicno je to to, ali je kamea uhvatila the nista.sl0e wrote:Mozda sonicno nije to sto si hteo, ali egzekucija ... woosh![]()

Ona brljanja posle 4:50, valjda, su cut-ovana, samo ne znam kada ce YT da isprocesuje.

guv'nor man, you nailed that tone!

Gagi, matore, hvala! 

- DrGreenthumb
- MF veteran
Uf jebbemti... Ton je neverovatan, da li je moguce da je taj zahvat farbanja i zajebancije sa tim lakovima toliko promenio? Ili je do ugla kamere/mic-a? Misi, ti si i ranije imao toncinu, jerbo sviris kako sviris, ali ovo se baaas cuje.
Ah da, great tone and nice playing, man
Ah da, great tone and nice playing, man

I ja da izrazim odushevljenje...
- DrGreenthumb
- MF veteran
Ah, sjebao sam se, i na onim drugim klipovima je ista pozicija... A taman sam skockao da je vecina tih urbanih mitova o laku and whatnot upravo to. Moramo to uzivo cekirati, get ready 

Hm, ovo mi je nesto poznato...DrGreenthumb wrote: Ah da, great tone and nice playing, man

- DrGreenthumb
- MF veteran
Hehe, znao sam da ces da se upecassinisake wrote:Hm, ovo mi je nesto poznato...DrGreenthumb wrote: Ah da, great tone and nice playing, manU svakom slucaju, polos je snimak, ali siguran sam da radi to sve kako treba.

Aj' posto ste me sada skroz izbacali, ne znam sta je sega a sta zbilja, cekam da se izvidjamo ko ljudovi. I tako nikako da stignem da te izljubim i cestitam vec par meseci (malo mi glupo ovako kucano).