Interesuje me ako neko pise textove....dal bi mi poklonio(il nesto slicno)....posto ne bih kupovao nikako....Stavio bi naravno lice kao autora svakako....Imam par gotovih snimljenih kompozicija pa mi treba text....I da zavrsim s tim....Hvala unapred.....
Textovi.....
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
bax_gitarista
Textovi.....
Pozdrav svima...koliko vas ima...
Interesuje me ako neko pise textove....dal bi mi poklonio(il nesto slicno)....posto ne bih kupovao nikako....Stavio bi naravno lice kao autora svakako....Imam par gotovih snimljenih kompozicija pa mi treba text....I da zavrsim s tim....Hvala unapred.....
Re: Textovi.....
sta bi hteo da sviras? rok, pank, metal, narodnjake, o ljubavi, sreci, opstem sranju koje nas okruzuje...
napisi nesto opsirnije, a i o sebi jer mozda nadjes bend... ovako deluje kao neozbiljno pitanje
napisi nesto opsirnije, a i o sebi jer mozda nadjes bend... ovako deluje kao neozbiljno pitanje
-
bax_gitarista
nista posebno radim za svoju dusu.....ova nova pesma je pop rok balada koju sam snimio...treba mi samo odgovarajuci t ext...poslao bi pesmu coveku koji bih zeleo da mi uradi text.......tako bi najlakse bilo....
E pa ako je za dzabe moze i meni neki HC,trhrashcore i tako to.... 
....o opstem sranju koje nas okruzuje 
Pa ono, stanite u red, naručite i